Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En önemli bölge bomboşya ben birsey bilmiyorumki ne yaziyorlarsa aktariyorum kardesim
benim duyumum fln degil
modlara bildirdim onlarin okeyi var
ayrintilari fln bilmiyorum
adam sadece yazmis feghouli, vanqör ve netoyla önanlasma yapilmis diye
neto bekletiliyormus baska bir stoper icin
imbula, lemina olumsuz tek haber o daha fazla bekleyemeyekleri icinde vanqörle anlasmislar
sabah dedim de kaynadı galiba imbula yerine adam almak üzere stoke city city den fabian delph.
Kim yazmış kardeş?ya ben birsey bilmiyorumki ne yaziyorlarsa aktariyorum kardesim
benim duyumum fln degil
modlara bildirdim onlarin okeyi var
ayrintilari fln bilmiyorum
adam sadece yazmis feghouli, vanqör ve netoyla önanlasma yapilmis diye
neto bekletiliyormus baska bir stoper icin
imbula, lemina olumsuz tek haber o daha fazla bekleyemeyekleri icinde vanqörle anlasmislar
kendini biliyor, itici degil o bjk muhabiri gibi taner karamanmiydi neydi.Ilgaz Çınar ekranda görmeye katlaanbildiğim 2-3 isimden biri. Hem mütecazi, hem bilgili. Her dediğine aktılmak zorunda değiliz ama gerçekten 100 yorumcu arasında kendisi gibi 1-2 ya var ya yoktur.
Galatasaraylıdır ve Galatasaray'ı da iyi bilir.
Merhaba mason karsim.hobaaaaa merhaba tunusun gülü
10 yıl oldu onlar gideli. Çocukları bek oynamaya ikna edemiyorlar heraldeEn son Ferhat Öztorun vardı benim hatırladığım şimdi Başakşehir'de oynuyor
Edit : Uğur Uçar'da vardı o da Başakşehir'de
reys imbulayı zaten çoktan gözden çıkarmışlar dün bir muhabirin videosunu izlemiştim
ancak adamlar iyi bonservis geliri bekliyorlar kiralamak gibi bir gayeleri yok gibi gözüküyor
Fransa liginde en çok top kazanan adam olmuş geride kalan sezondabu vainquer kargalardaki gibi atiba etkisi yaparmı dersiniz ? tempolu bir adammı yada kıcını 2 dkdamı döndürüyor
Sol bek aklıma gelmiyor ama en iyi ihtimal kadro bu olabilir. Sizce tatmin edicimi? Realist şekilde yaptım ve bana göre kötü kadro.
Tete, Lemina, Feghouli çok iyi isimler ama Selçuk, Serdar, Belhanda ve Garry soru işareti.
![]()
3 transfer ıstıyom bek mek ıstemıyom vainquer lemina feguli bunları alalım bekte linnes carole oynasın
bu vainquer kargalardaki gibi atiba etkisi yaparmı dersiniz ? tempolu bir adammı yada kıcını 2 dkdamı döndürüyor
Merhaba mason karsim.
bekledikleri bonservisi alamazlarsa mecburen kiralayacaklar da ne zaman ağustos sonu mu artık bilmiyorum. zor transfer de zorlarsak olur
bu vainquer kargalardaki gibi atiba etkisi yaparmı dersiniz ? tempolu bir adammı yada kıcını 2 dkdamı döndürüyor