Uğur Filizoğlu
Kırmızı Üye
- 24 Haziran 2012
- 1.686
- 196
- 1.023
Olabilir renkdaş, Başakşehir ile Beşiktaş'ı geçmeleri imkansız.
Antalyada geçemez mi bu hamsileri ne diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir renkdaş, Başakşehir ile Beşiktaş'ı geçmeleri imkansız.
Antalyada geçemez mi bu hamsileri ne diyorsun?
mehmet topal daha teknik ve hücumcu Vainqueur yanında. Vainqueur tam bir çapa, top kapıp yanındakine verir o kadar. De Jong gibi özellikleri, yaşı genc oldugundan daha direncli tabivainquer söylendigi gibi mehmet topal tarzı agır bir adamsa seneye ilk mactan itibaren cok söveriz
Bize vainqueur değil topla dripling yapan karşı defansı rahaatsiz eden lemina tarzı biri lazım, kesici rolünü Tolga idare eder bir sezonlukvainquer söylendigi gibi mehmet topal tarzı agır bir adamsa seneye ilk mactan itibaren cok söveriz
Ilgaz Çınar: Yönetim Sneijder'e ücreti düşürüp sözleşme uzatalım dedi. @Mustafa Canaslan abi dedikerin varsa bu nedir? Evren Göz de bunu söylemişti.
Ilgaz Çınar: Sneijder'in 17 Mayıs etkinliği hakkında ağır sözler sarfetti söyleniyor.
vainqueur gelecegine kimse gelmesin cok net.
Katılıyorum ben adamda bir şey göremedim. Çok düz tam çapa diye tabir edilen topçu. Mehmet topal bile daha teknik kalıyor sanki yanındavainqueur gelecegine kimse gelmesin cok net.
selcuk oynasın daha iyi vainqueur kabız eder bizi, 4 senelik yeni bir kazığımız olur göndermeye ugrasırız her seneSelçuk?
benden bahsediyorsan bayram tatilinde boşluk bulup 4 maçını izledim renktaş. sen de izlediysen ve katılmıyorsan fikrini belirtebilirsinVainqueuri yarım maç izlememiş adamların konuşmasıda tuhaf