Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka maka Belhanda Allah korusun sakatlansa veya 2-3 maç ceza alacak bişey olsa 10 numara bölgesinde Selçuk İnan oynayacak. Alternatif alınacak gibi de durmuyor.
Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.
Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.
![]()
Come to Galatasaray ordusu Feghouli nin hesapta hummalı bir çalışma yürütüyor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
selçuk sevmem ama 10 numara bölgesince orta sahadan daha iyi oynar zaten asıl mevkisi bu biz adamı dmc ye evirdikŞaka maka Belhanda Allah korusun sakatlansa veya 2-3 maç ceza alacak bişey olsa 10 numara bölgesinde Selçuk İnan oynayacak. Alternatif alınacak gibi de durmuyor.
![]()
Come to Galatasaray ordusu Feghouli nin hesapta hummalı bir çalışma yürütüyor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum, tolga vanqueur'dan kotu oyuncu degil. Az biraz kotu olsa bile para harcamaya degecek kadar degil.Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.
biz 40 bine rahat yaklaşırızSüper Lig'de kombine sayıları:
Beşiktaş: 30.000
Galatasaray: 24.000
Fenerbahçe: 7200