Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEFUCHXXYAAeqNd.jpg

ts

Şaka maka Belhanda Allah korusun sakatlansa veya 2-3 maç ceza alacak bişey olsa 10 numara bölgesinde Selçuk İnan oynayacak. Alternatif alınacak gibi de durmuyor.

Kucka bize yaramazdı ama ts icin iyi transfer. Cogu takim capina gore iyi transferler yapıyor bu sene ts, bassak, antalya, kayseri

takımda tek kosmayan adam wes olacaksa eger kalsın ama kosmayan 2-3 kisi olacaksa bence gitmeli kabak tadı verdi bu konu

asıl gitmesi gerekenler selcuk ve semih dogru ama onlara dokunamıyorlar

heleki selcuga dokunan yanıyor

Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Lemina mesela hem temaslı oynayabilen, yani top kapabilen hem de topla dribling yapabilen bir 8 numara olabilir. Öncelikle o tarz oyuncuların üzerine yoğunlaşılmalı. Vainquer mesela kötü oyuncu değil ama gelip oynadığında birçok insan ne kadar hantal bu adam diyebilir. Josef'i çok andırıyor oyun tarzı.

Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.

tolga kendini oyuna verdiğinde iyi maçlar çıkarabiliyor ama kendisinin mental problemleri var. maç içerisinde hiç olmadık zamanlarda hiç olmadık şeyler yapabiliyor. ayrıca da sakatlık problemi mevcut. çıkan haberler 1 dos alınacağına yönelik. bu durumda da her ne kadar sevmesek de muhtemelen selçuk oynayacak. gönül iste 2 orta saha alalım ama pek mümkün değil mevcut şartlarda

Beyler yonetim iyi futbolcularla ilgileniyor felan diyoruzda

Trabzonun Kuckayi, Basaksehirin Clichyi ve Besiktasin Pepeyi aldigi bu transfer doneminde bizim Dani Alves / Ribery gibi elamanlar almamiz lazim

Belhanda Gomis Maicon suana kadar iyi... ama Galatasaray ismini yakisacak daha buyuk topcular transfer edebiliriz...

Sneijder giderse bu sezon ilk 2 ye giremeyiz.

Süper Lig'de kombine sayıları:

Beşiktaş: 30.000
Galatasaray: 24.000
Fenerbahçe: 7200

Katılıyorum, tolga vanqueur'dan kotu oyuncu degil. Az biraz kotu olsa bile para harcamaya degecek kadar degil.
Bize 8 numara lazım asamoah gibi, imbula gibi, lemina gibi. Bunları almak zor ama tarz olarak boyle olmalı

Bayram Tutumlu ve Ceylan Çalışkan dan daha başka menajerlerin de olduğunu fark etti kulüpler sonunda

...................Muslera...................
Lang.. Maicon.. Neto.. Transfer
.........Vainqueur.. Lemina.........
Feghouli... Belhanda... Konoplyanka
.................... Gomis........................

............... Hayrullah/Mikovic..........
Linnes.... Serdar... Ahmet/Semih... Carole
............ ......Tolga....Selçuk................
... Sinan............Emrah...............Garry/Yasin
................... Eren/Transfer.......................

Avrupa Ligi, 1. ön eleme turunda favori olmasına rağmen elenen takımlar
Shakhtyor
St.Johnstone
Vojvodina
Ljubljana
Sarajevo
Rangers
Milsami

Hahaha görgüsüzler gercekten Kucka mi yazdirmis ucaga?

Tolga cdm olarak iş yapar

Ofansif anlamda yetersiz olması bunu değiştirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt