Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan ve Sneijder giderse Feghouli dışında bir tane Belhanda'ya yedek olup kanatlarda oynayabilecek bir isim gerekli bence

JlajpW.png

:asd22:

bende carolcu

yalniz bu citynin niye hep basarisiz oldugunu anladim böyle bekmi olur lan

sabri>chliuchy ozaman

Evet antu'da çok ilginç şeyler ile karşılaşıyorum

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
uhacettepe - 07.07.2017 00:47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]..Kızım 4.5 yaşında daha etrafındaki arkadaşların çoğu ya gs ya bjk li onlardan etkilenip Fenerbahçeli olmak istemiyor resmen. Benim hatrima arada bir olurum diyor. Stada götüreceğim ankaradan gelip de ama bu yıl bu kadro boş stada rezil bir oyuncu topluluğuna mı???

Aziz yıldırım yüzünden son 10 yılda doğan çocukların çoğu ya gs ya bjk li Ben bir baba olarak zorlaniyorum resmen olur da 3_ 5 yıl daha şampiyon olamazlarsa cidden 2005 ve sonrasında doğanlarda ciddi taraftar kaybı olacak...

Biraz bunların düşünülmesi gerekir. Ben bu saatten sonra ölene kadar şampiyonluk görmesemde takımımla gurur duyarım ama yeni çocuklar gençler??? Büyüklük aidiyet duygusu vefalı taraftar kadar elde edilen başarı ile doğru orantılı umarım Aziz yıldırımın gerçekten son yılı olur ve imkansız gibi gorunsede şampiyon oluruz...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
necati__1907 - 07.07.2017 01:03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Çok açık konusiyim..2000 senesinde henüz 9 yaşındaydım ve 6s nin UEFA şampiyonluğu oyle sukse yaratmıştı ki etrafımdaki bütün çockluk arkadaşlarım etesi gün mahalle maçında Hagi‚Jardel‚Ümit Davala‚Hakan Şükür üm ben falan diyorlardı bunların çoğu fb li ve bjkli çocuklardı yani..Bende etkilenmiştim. Son anda dayımın telkinlleriyle büyük bi hatadan kurtulmuşum..

Gerçekten başarı çok etkili...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Auguistin başka bir takımda olsaydı 13'e filan hayatta alamazdı Leipzig. Mükemmel bir futbolcu ama Psg pek oynatmadı. City'de ki Kelechi İheanacho da çok klas. Bas parayı al.

Ameobi,Mulumbu,Navas,joe Ledley,Honda,Franck Tabanou gibi isimler boşta

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

vainquer nasıl peki ? herkes biseyler söylüyor dogru adrese sormak lazım

tempolu basan ısıran tipte oyuncumu yada mehmet topal tarzı agır ama pozisyon bilgisi yüksek oyuncumu

Vainqueur bu lig için harbi harbi iyi. Fantaziye gerek yok adam kaliteli Marsilya da yani Ligue 1 de en iyi orta sahalardan biriydi bu sezon. Maliyeti çok az al gitsin anlamıyorum ben bu milleti topal mis yok josefmis adam geçen sezon mukemmel oynadı Marsilyadan net 2.250 maaş istedi olmadı gomis gibi bu yüzden ayrıldı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sinan Gümüş gibi sadece top ayağına geldiğinde bir şey yapan oyuncuya ihiyacımız yok ki top ayağına geldiğinde inanılmaz işler yapan bir görüntüsü de yok.....yerine yerli kanat kontenjanına Recep Gül,Yunus Akgün gayet yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt