Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5719d314005b7a092e14d493822083f4.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Akücülerin holuna giden transferler. Latovlevici sonrası radu tercihi. Çok hoş.������ lan adamlar clıchy aldı sol beke ������

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az çok senaryo belli; Tudorla sezon başı müthiş kondisyon yüklemesi sonra Tudorun paketlenmesi ya Fatih Terim ya Lucescu ile sezonu tamamlama. HH ile tutmuştu bakalım tutacak mı bu sefer.

Radu defansif ve underrated bir bek. Alacaksak sağa hareketlisini bulmalıyız.

Ben beğeniyorum kendisini.

Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel için bugün imza töreni düzenlendi
Fenerbahçe’ninTopuk Yaylası Kampı’nda bugün toplu imza töreni vardı. Bu imzalardan biri de Volkan Demirel’e aitti.

İmza töreninde konuşan Volkan Demirel, “Bedenim, vücudum, zihnim, aklım el verdiği sürece Fenerbahçe’ye hizmet edeceğim” dedi.

Hedefinin 40 yaşında kadar Fenerbahçe’de oynamak olduğunu belirten tecrübeli eldiven Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera ile ilgili de konuştu.

Volkan gülerek, “Fernando Muslera, Galatasaray camiasında sevdiğim, saygı duyduğum ender isimlerden bir tanesi” ifadesini kullandı.

Trabzon Kucka'yi aldi

Junuzuovic de yolda

Medel icin inter ile anlasmislar, top artik medel'deymis

Bir de iyi forvet almayi dusunuyorlarmis

Nokta atisi yapiyorlar

Herkes sneijder'dan övgü ile bahsetmek zorunda degil

Bu adam elestirilmez diye bir Kanun mu var
Övmeyebilirsin ama yaftalamatacaksın da. Sonra eleştirlirsiniz de hakarete de uğrarsınız. Olmaması ve yapılması gereken de bu. Medyanın ve galatasaray düşmanlarının amacı da bu değil mi? Şu durumda klüp için olması gereken wesleyinde selçukun da takımdan uzaklaşması. Şu durumda wesley itibarsızlaştırma operasyonu sonrası bonservissiz elimizden kaçacak. Selçuk beyin itibarsızlaştırılmasına gerek yok. Formayı çıkardığı gün bitti. Ve bu yıl satılan kombinelere bakılırsa çok küfür yiyecek.

Övmeyebilirsin ama yaftalamatacaksın da. Sonra eleştirlirsiniz de hakarete de uğrarsınız. Olmaması ve yapılması gereken de bu. Medyanın ve galatasaray düşmanlarının amacı da bu değil mi? Şu durumda klüp için olması gereken wesleyinde selçukun da takımdan uzaklaşması. Şu durumda wesley itibarsızlaştırma operasyonu sonrası bonservissiz elimizden kaçacak. Selçuk beyin itibarsızlaştırılmasına gerek yok. Formayı çıkardığı gün bitti. Ve bu yıl satılan kombinelere bakılırsa çok küfür yiyecek.

Takim kaptanina lescuk yazmasini biliyorsun ama,kötü futbolcu oldugunu Kabul ediyorum ama nerde kaldi o bahsettigin saygi

640x360_39fe99a2-0a48-488c-83bd-a5cb0b12eeea.jpg

Mamut'un bakışı herşeyi özetliyor :asd22:.

Marsilya taraftarı ikiye bölünmüş nerdeyse yarısı keşke Vainqueur Kalsaydı istediği maaşı verseydik diyor. Bizimkiler de burda adamı topal ile kıyasliyor

4d9541b1ac5f3508309473f33b828f72.png

Takim kaptanina lescuk yazmasini biliyorsun ama,kötü futbolcu oldugunu Kabul ediyorum ama nerde kaldi o bahsettigin saygi
Buradaki tepkiye etki benimkisi aslanım. Sen çok agresif bir arkadaşsın. Forma fırlatmasını bilen adama saygı duyacağıma leş kargalarına saygı duyarım daha iyi. Faydasızın faydasından ne olur. Leşçuk beyin galatasarayımdan gittiği gün 10 garibanın karnını duyuracağım.

Buradaki tepkiye etki benimkisi aslanım. Sen çok agresif bir arkadaşsın. Forma fırlatmasını bilen adama saygı duyacağıma leş kargalarına saygı duyarım daha iyi. Faydasızın faydasından ne olur. Leşçuk beyin galatasarayımdan gittiği gün 10 garibanın karnını duyuracağım.

Ozaman Sneijder'i elestiren insanlara da hakaret etme,madem sen istedigin sekilde Galatasaray'in bir futbolcusuna 'lescuk' yazabiliyorsun ki bu senin en dogal hakkin,benim veya baskalarinin da Sneijder'i övmeye veya elestirmeye hakkimiz var evlat

Bidaha Galatasaraylilara hakaret ettigini görmeyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt