Gelecek sene kontratı bitecek yığınla topçu var
Fins de contrats | Transfermarkt
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akücülerin holuna giden transferler. Latovlevici sonrası radu tercihi. Çok hoş.? lan adamlar clıchy aldı sol beke ?Stefan Radu - Performans 16/17 | Transfermarkt Güme gitti Sneijder- Selçuk muhabbetinden. Solbek için bu arkadaşla ilgiliymişiz haberiniz olsunda sonra ben duymadım ben görmedim demeyin!
biz bonservissiz oyuncu almıyoruz o yüzden bizi ilgilendirmiyorGelecek sene kontratı bitecek yığınla topçu var
Stefan Radu - Performans 16/17 | Transfermarkt Güme gitti Sneijder- Selçuk muhabbetinden. Solbek için bu arkadaşla ilgiliymişiz haberiniz olsunda sonra ben duymadım ben görmedim demeyin!
Az çok senaryo belli; Tudorla sezon başı müthiş kondisyon yüklemesi sonra Tudorun paketlenmesi ya Fatih Terim ya Lucescu ile sezonu tamamlama. HH ile tutmuştu bakalım tutacak mı bu sefer.Akücülerin holuna giden transferler. Latovlevici sonrası radu tercihi. Çok hoş.������ lan adamlar clıchy aldı sol beke ������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Övmeyebilirsin ama yaftalamatacaksın da. Sonra eleştirlirsiniz de hakarete de uğrarsınız. Olmaması ve yapılması gereken de bu. Medyanın ve galatasaray düşmanlarının amacı da bu değil mi? Şu durumda klüp için olması gereken wesleyinde selçukun da takımdan uzaklaşması. Şu durumda wesley itibarsızlaştırma operasyonu sonrası bonservissiz elimizden kaçacak. Selçuk beyin itibarsızlaştırılmasına gerek yok. Formayı çıkardığı gün bitti. Ve bu yıl satılan kombinelere bakılırsa çok küfür yiyecek.Herkes sneijder'dan övgü ile bahsetmek zorunda degil
Bu adam elestirilmez diye bir Kanun mu var
@bnjmn_wRadu'nun kaynagi kim
Övmeyebilirsin ama yaftalamatacaksın da. Sonra eleştirlirsiniz de hakarete de uğrarsınız. Olmaması ve yapılması gereken de bu. Medyanın ve galatasaray düşmanlarının amacı da bu değil mi? Şu durumda klüp için olması gereken wesleyinde selçukun da takımdan uzaklaşması. Şu durumda wesley itibarsızlaştırma operasyonu sonrası bonservissiz elimizden kaçacak. Selçuk beyin itibarsızlaştırılmasına gerek yok. Formayı çıkardığı gün bitti. Ve bu yıl satılan kombinelere bakılırsa çok küfür yiyecek.
Trabzon Kucka'yi aldi
Junuzuovic de yolda
Medel icin inter ile anlasmislar, top artik medel'deymis
Bir de iyi forvet almayi dusunuyorlarmis
Nokta atisi yapiyorlar
Buradaki tepkiye etki benimkisi aslanım. Sen çok agresif bir arkadaşsın. Forma fırlatmasını bilen adama saygı duyacağıma leş kargalarına saygı duyarım daha iyi. Faydasızın faydasından ne olur. Leşçuk beyin galatasarayımdan gittiği gün 10 garibanın karnını duyuracağım.Takim kaptanina lescuk yazmasini biliyorsun ama,kötü futbolcu oldugunu Kabul ediyorum ama nerde kaldi o bahsettigin saygi
Buradaki tepkiye etki benimkisi aslanım. Sen çok agresif bir arkadaşsın. Forma fırlatmasını bilen adama saygı duyacağıma leş kargalarına saygı duyarım daha iyi. Faydasızın faydasından ne olur. Leşçuk beyin galatasarayımdan gittiği gün 10 garibanın karnını duyuracağım.