GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 114

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
114/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garry rodriguez para için huzursuzluk çıkarsa bir nebze anlarım adam 27 yaşında büyük patlama yaptı geçen sene üstelik takımın çoğundan az alıyor.. Gomisin afedersiniz g.t kılları ağıracak 2 seneye bu neyin kafasını yaşıyor çözemedim gitti... Adama 3.5 veriyoruz yıllık ne bekliyor anlamış değlim sanırsın 25 yaşında kariyerinin baharını yaşıyor...Gidecekse getirsin 15 milyon€yu Çine mi gidiyor Katara mı gidiyor kendi bilir orada verirler yıllık 5-10 milyonu

ayrıca şu ozan haberlerini paylaşıp durmayın cidden midem bulanıyor memlekette başka topçu mu kalamdı da bu koca g.tlüyü alacağız

Sniejder'e yapılan mobbing sanki Gomise de yapılıyor gibi geliyor .Yönetimler değişiyor ama mobbingler kalıcı galiba klüpte . Düzgün ayrılmakta zor herkes parasının peşinde zam koparma peşinde biri de vermemek peşinde ...

garry rodriguez para için huzursuzluk çıkarsa bir nebze anlarım adam 27 yaşında büyük patlama yaptı geçen sene üstelik takımın çoğundan az alıyor.. Gomisin afedersiniz g.t kılları ağıracak 2 seneye bu neyin kafasını yaşıyor çözemedim gitti... Adama 3.5 veriyoruz yıllık ne bekliyor anlamış değlim sanırsın 25 yaşında kariyerinin baharını yaşıyor...Gidecekse getirsin 15 milyon€yu Çine mi gidiyor Katara mı gidiyor kendi bilir orada verirler yıllık 5-10 milyonu
Garry videonun bi tanesinde arabanın içinde yaptığı muhabbette aldığım ücret iyi güzel bir ülkede yaşıyorum ve mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum demişti.

Ulan Dursun taraftara yalan söylediğini herkes biliyordu ama futbolculara da mı musallat oldun. Adamın her işi katakulli Banker Bilo filmindeki Maho gibi herkesi tokatlama peşinde. Her zaman söylerim Dursun Özbek için yalan söylemek bir zevk adam bundan ayrı bir haz alıyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomisin imza parası peşin değilde üç yılda ödenseydi sorun olmazdı gibime geliyır. Feghulide de benzer bi durum vardı çünkü. Ama gomis parayı peşin alınca yeni bir sözleşme ve yeniden imza parası istiyor belliki

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Manyak mı bu adam? Ne güzel işte alacağı peşin ödenmiş. Paragöz herife bak her sene 6 m istiyormuş

Gomis'in gideceğini sanmıyorum karşılıklı blöf var. Ne biz Gomis'ten iyisini bulabiliriz ne de Gomis bizden fazla para verecek takımı.

Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar

Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
..
IMG_20180630_220919.webp

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt