Oyuncu satmadan oyuncu alıyorlar. Seneye kesin ceza yiyecekler
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu satmadan oyuncu alıyorlar. Seneye kesin ceza yiyecekler
Bonservisi çift hanelidir heralde
Garry videonun bi tanesinde arabanın içinde yaptığı muhabbette aldığım ücret iyi güzel bir ülkede yaşıyorum ve mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum demişti.garry rodriguez para için huzursuzluk çıkarsa bir nebze anlarım adam 27 yaşında büyük patlama yaptı geçen sene üstelik takımın çoğundan az alıyor.. Gomisin afedersiniz g.t kılları ağıracak 2 seneye bu neyin kafasını yaşıyor çözemedim gitti... Adama 3.5 veriyoruz yıllık ne bekliyor anlamış değlim sanırsın 25 yaşında kariyerinin baharını yaşıyor...Gidecekse getirsin 15 milyon€yu Çine mi gidiyor Katara mı gidiyor kendi bilir orada verirler yıllık 5-10 milyonu
Garry videonun bi tanesinde arabanın içinde yaptığı muhabbette aldığım ücret iyi güzel bir ülkede yaşıyorum ve mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum demişti.
Manyak mı bu adam? Ne güzel işte alacağı peşin ödenmiş. Paragöz herife bak her sene 6 m istiyormuşGomisin imza parası peşin değilde üç yılda ödenseydi sorun olmazdı gibime geliyır. Feghulide de benzer bi durum vardı çünkü. Ama gomis parayı peşin alınca yeni bir sözleşme ve yeniden imza parası istiyor belliki
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi Paragöz olayi tamam da, cöp ve özellikle pres yapamiyor iddiasi cok abartili olmus.Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
Ne saçmalıyorsun ulan. Kafayı mı yediniz sizGomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
..Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
maçları gözünüzle izlediğinize emin misiniz?Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
maçları gözünüzle izlediğinize emin misiniz?