Serhat Türk
Parçalı Üye
Sahaya muzlar da atılmalı protesto az gelir ! !gomis ilk maçta bütün stad tarafından yuhlanıp protesto edilmeli !!!
Sahaya muzlar da atılmalı protesto az gelir ! !gomis ilk maçta bütün stad tarafından yuhlanıp protesto edilmeli !!!
Gomisin ilk macinda hattrick yapacağı ve cakma tarafları morartacagi ani sabırsızlıkla bekliyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar napiyor biliyomusun.Taraftar ne yapmis ? Kendi ulkesinde gormedigi degeri verdik biz ona. Sonrada aglayip bana yillik 6.5 verin diyecek hadi lan ordan derim galatasaray gomise kaldiysa gömsünler zaten
Sen ne diyorsun ya? Oyle birsey olursa Gomis komple biter. Duygusal biri zaten.gomis ilk maçta bütün stad tarafından yuhlanıp protesto edilmeli !!!
Taraftar napiyor biliyomusun.
Kolpa haberlere inanip ayni sen gibi hakaret ediyor.
Adam bizi tek basina şampiyon yaptı bumu sizin vefaniz.
Kolpanın alasi. Yabancı medyalarda bizden alip haber yapıyor. Ayrica dogruysada zam adamin hakki. Tek basina takimin gol yukunu çektiler rodriguesle beraber.Haber kolpa falan degil nerden cikardin ? Menajeri footmercatoya aciklama yapti oyle turk medyasina da degil.ben hakaret falan etmedim bizim o parayi verecek durumumuz yok istiyorsa gidebilir arabistana Çin'e.
Kolpanın alasi. Yabancı medyalarda bizden alip haber yapıyor. Ayrica dogruysada zam adamin hakki. Tek basina takimin gol yukunu çektiler rodriguesle beraber.
Senelerce çöp oyunculara paralar yağdırdık birazda böyle adamlara yagdiralim.
Yagdiricaz tabi. Adam paranin hakkini veriyor.
Gomis gibi aidiyet duygusu yüksek bir adamin bu mali durumu bildiği halde gerçekten 6,5 milyon istediğine inaniyomusun peki ?Eger gomisin hakkinin 6.5 milyon oldugunu düşünüyorsan eyv.benim icin 33 yasindaki adama 3 milyon bile fazla burasi katar falan degil
Gomis gibi aidiyet duygusu yüksek bir adamin bu mali durumu bildiği halde gerçekten 6,5 milyon istediğine inaniyomusun peki ?