GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 116

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
116/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar ne yapmis ? Kendi ulkesinde gormedigi degeri verdik biz ona. Sonrada aglayip bana yillik 6.5 verin diyecek hadi lan ordan derim galatasaray gomise kaldiysa gömsünler zaten
Taraftar napiyor biliyomusun.
Kolpa haberlere inanip ayni sen gibi hakaret ediyor.
Adam bizi tek basina şampiyon yaptı bumu sizin vefaniz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar napiyor biliyomusun.
Kolpa haberlere inanip ayni sen gibi hakaret ediyor.
Adam bizi tek basina şampiyon yaptı bumu sizin vefaniz.

Haber kolpa falan degil nerden cikardin ? Menajeri footmercatoya aciklama yapti oyle turk medyasina da degil.ben hakaret falan etmedim bizim o parayi verecek durumumuz yok istiyorsa gidebilir arabistana Çin'e.

Bu sene kayip olacak gibi simdiye kadar ne yapip edip coktan transfer yapmamiz lazimdi alisma sureci var taktik antremani ogretmek var yeni gelenlere bu sene cok zor basari bana gore

Haber kolpa falan degil nerden cikardin ? Menajeri footmercatoya aciklama yapti oyle turk medyasina da degil.ben hakaret falan etmedim bizim o parayi verecek durumumuz yok istiyorsa gidebilir arabistana Çin'e.
Kolpanın alasi. Yabancı medyalarda bizden alip haber yapıyor. Ayrica dogruysada zam adamin hakki. Tek basina takimin gol yukunu çektiler rodriguesle beraber.
Senelerce çöp oyunculara paralar yağdırdık birazda böyle adamlara yagdiralim.

Club Africain ve AEK maçları, Lionel Carole'nin son şansları olacak ve takımdaki geleceğini belirleyecek. (Vatan)

..

Ekli dosyalar

• DjGYT4cX0AAE2X-.webp
    DjGYT4cX0AAE2X-.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 138
Kolpanın alasi. Yabancı medyalarda bizden alip haber yapıyor. Ayrica dogruysada zam adamin hakki. Tek basina takimin gol yukunu çektiler rodriguesle beraber.
Senelerce çöp oyunculara paralar yağdırdık birazda böyle adamlara yagdiralim.

Bak bu arkadas evren gözün yakin arkadasi yani haberin yalan olma ihtimali yok .dogru söylüyorsun senelerce yağdırdık simdi batık haldeyiz biraz daha yagdiralim tam batalim

medya özellikle gomisi secti bizim en önemli oyuncumuz gol yükümüzü cekiyor rakiplerin forvetleri yuhalanırken bizimki her mac attı nerdeyse
medya özellikle gomisi hedef aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt