GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 115

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
115/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet oluk olur yerli transferi yapıyor yada yerli oyuncu peşinde bizde sadece yabancı.bu olay bizim çok başımızı ağrıtacak bence yabancı sınırı gelmese bile

Millet oluk olur yerli transferi yapıyor yada yerli oyuncu peşinde bizde sadece yabancı.bu olay bizim çok başımızı ağrıtacak bence yabancı sınırı gelmese bile

Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar

spongebob.gif

Sinir gelmedigi sürece ne gibi bir sorun olacak ki renktas?

Sinir gelme riskinde var tabi ama ben abartıldığı gibi sınırlar olmaz diyorum kulüpler yerlilere bisey yapamadiklsribu gördü
Kaliteli yerliler bulmaliyiz yabancılar bizi her an her an zorda bırakma potansiyelleri var ister zenci ister brezilyalı yerli derken eren lescuk Tolga gibi sümüklü böcekleri kastetmiyorm ucuza gurbetçi bul yerli bul tutarsa kar edersin pek çok neden var aslında yani yerli oyuncunuz çok çok az Sinan ve Serdar var yalnızca

Transferde bence şu anda sorun para değil açıkçası bir lakayitlik var kiralık oyuncu almak çok zor değil yapman gereken kulübü ve oyuncuyu ikna etmek demekki bu işi becerecek adam yok bizde sezon başlıyacak az kaldı ne gidecek olan belli ne gelecek

Sinir gelme riskinde var tabi ama ben abartıldığı gibi sınırlar olmaz diyorum kulüpler yerlilere bisey yapamadiklsribu gördü
Kaliteli yerliler bulmaliyiz yabancılar bizi her an her an zorda bırakma potansiyelleri var ister zenci ister brezilyalı yerli derken eren lescuk Tolga gibi sümüklü böcekleri kastetmiyorm ucuza gurbetçi bul yerli bul tutarsa kar edersin pek çok neden var aslında yani yerli oyuncunuz çok çok az Sinan ve Serdar var yalnızca
Söz konusu para oldu mu, ben yerlisi olsun yabancisi olsun benzer hareketler yapabilecegini düsünüyorum.

Iste beni de rahatsız eden konu bu.. Hala yabancı oyuncu arıyoruz. Rakiplerimiz genç, potansiyeli olan Turk oyuncular alırken.. Neden acaba , diye biraz dusunmek lazım.

Altyapıya guvemiyorlar diyeceğim ama bana bisey vadetmedi yunus disinda. Bizim de genc oyuncular almamiz lazim ister tutsun ister tutmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt