Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Millet oluk olur yerli transferi yapıyor yada yerli oyuncu peşinde bizde sadece yabancı.bu olay bizim çok başımızı ağrıtacak bence yabancı sınırı gelmese bile
Antudan mı geldinGomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
Sinir gelmedigi sürece ne gibi bir sorun olacak ki renktas?Millet oluk olur yerli transferi yapıyor yada yerli oyuncu peşinde bizde sadece yabancı.bu olay bizim çok başımızı ağrıtacak bence yabancı sınırı gelmese bile
Gomis çöpüne yıllık 2.5m den fazla verilmesi zaten şaka gibi.Acilen gönderilsin.Bize rakip sahada pres yapabilecek hızlı forvet lazım.Muğdat gomise bin basar
Iste beni de rahatsız eden konu bu.. Hala yabancı oyuncu arıyoruz. Rakiplerimiz genç, potansiyeli olan Turk oyuncular alırken.. Neden acaba , diye biraz dusunmek lazım.Millet oluk olur yerli transferi yapıyor yada yerli oyuncu peşinde bizde sadece yabancı.bu olay bizim çok başımızı ağrıtacak bence yabancı sınırı gelmese bile
Sinir gelmedigi sürece ne gibi bir sorun olacak ki renktas?
20-21sezonunda bitiyor diye biliyorumBizim stad isim hakkı seneye bitiyor değil mi? Yönetimin en büyük sınavı bu olacak bakalım kaç paraya anlaşacaklar
Söz konusu para oldu mu, ben yerlisi olsun yabancisi olsun benzer hareketler yapabilecegini düsünüyorum.Sinir gelme riskinde var tabi ama ben abartıldığı gibi sınırlar olmaz diyorum kulüpler yerlilere bisey yapamadiklsribu gördü
Kaliteli yerliler bulmaliyiz yabancılar bizi her an her an zorda bırakma potansiyelleri var ister zenci ister brezilyalı yerli derken eren lescuk Tolga gibi sümüklü böcekleri kastetmiyorm ucuza gurbetçi bul yerli bul tutarsa kar edersin pek çok neden var aslında yani yerli oyuncunuz çok çok az Sinan ve Serdar var yalnızca
Beyler birşey söyleyecem Emre Akbabanın cep telefonuna ulaştımAradım açmıyor.Uzaktan akraba oluyormuş kendisi anam söyledi
Gün içinde açarsa foruma bilgi vercem(yemin ederim goygoy değil)
2020 yılında bitecek diye biliyorum. Yıllık 15 milyon dolar alıyordukBizim stad isim hakkı seneye bitiyor değil mi? Yönetimin en büyük sınavı bu olacak bakalım kaç paraya anlaşacaklar
Iste beni de rahatsız eden konu bu.. Hala yabancı oyuncu arıyoruz. Rakiplerimiz genç, potansiyeli olan Turk oyuncular alırken.. Neden acaba , diye biraz dusunmek lazım.
2020 yılında bitecek diye biliyorum. Yıllık 15 milyon dolar alıyorduk
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20-21sezonunda bitiyor diye biliyorum