Aydın Aslan
Berlin Panteri
Bir kere de bize talih kuşu konsun yav
Umarım doğrudur şu Valencia haberi,5-6 milyon bırakarılar önümüze
Umarım doğrudur şu Valencia haberi,5-6 milyon bırakarılar önümüze
Aydin ne gomdun cocuklari ya![]()
Sergen biraz abartmayi seviyo. Ama yunus'un ayaklari yere saglam basarsa bise olabilir. Celil ve dogancan da fena degil. Calismalari lazim. Recep ve abdulsamed'i kupa ve u17 turnuvasinda izledim. Pek begenmedim.Birileri dünya yıldızı yapıyor biz de gömelim ne olacak
Slm;
Geldi mi 8 NumaraEkli dosyayı görüntüle 25693
Fenerin genclerle ugrasacak vakti yok.Fenerin genclerinde isik var tamam ama bizene arkadaslar. Oturup fenerin macinami bakiyorsunuz?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergen biraz abartmayi seviyo. Ama yunus'un ayaklari yere saglam basarsa bise olabilir. Celil ve dogancan da fena degil. Calismalari lazim. Recep ve abdulsamed'i kupa ve u17 turnuvasinda izledim. Pek begenmedim.
Yunus'u bende beğendim
Sergen'in böyle övüpte yıldız olan bir oyuncu hatırlamıyorum o yüzden beklentim düşük
Yunus'u bende beğendim
Sergen'in böyle övüpte yıldız olan bir oyuncu hatırlamıyorum o yüzden beklentim düşük
abartmıyorum cok yetenekliler.u 17 avrupa şampiyonasında Türkiyeyi yarı finale cıkaran kadrodan 7si Galatasaraylıydı.şansızlık yaşamasalar şampiyon da olacaklardı.zaten şampiyon ispanyayı yarım saatte geberten de atalay önderliğindeki takımdı.ayrıca abdulsamedi ben de begenmiyorum.çok hata yapıyo.recep gül ise cok yararlı ama herkesin begenebileceği bi futbolcu değil.Sergen biraz abartmayi seviyo. Ama yunus'un ayaklari yere saglam basarsa bise olabilir. Celil ve dogancan da fena degil. Calismalari lazim. Recep ve abdulsamed'i kupa ve u17 turnuvasinda izledim. Pek begenmedim.