GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 143

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
143/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abartmıyorum cok yetenekliler.u 17 avrupa şampiyonasında Türkiyeyi yarı finale cıkaran kadrodan 7si Galatasaraylıydı.şansızlık yaşamasalar şampiyon da olacaklardı.zaten şampiyon ispanyayı yarım saatte geberten de atalay önderliğindeki takımdı.ayrıca abdulsamedi ben de begenmiyorum.çok hata yapıyo.recep gül ise cok yararlı ama herkesin begenebileceği bi futbolcu değil.

Atalay - Recep - Gokay neredeler Sergi?

Bi de Berk Balaban kim?

atalay sakatlık yaşadı.ama atalayın o fizikle a takımda işi olamaz.recep 17 yasında,karar hocanın.berk de 2000 dogumlu.farkındaysanız şu an 10 futbolcu var a takımda altyapıdan.hepsini mi koyalım?bana uyar

Valla bence yasi gelmis ya da fiziki gelisimini tamamlamis/tamamlamaya yakin olan yetenekli tum gencolar dakika almali

Bu oyuncu grubunu 3. doneminde Imparator'un topladigi soyleniyor eger dogruysa 10-12 tanesine sans vermesine sasirmam

Kuracagi akademiyi de merakla bekliyorum valla, Hagi ve Ianis de dahil olmali bu projeye

ozan kabak büyük potansiyel.ama zamana ihtiyacı var.ülkede yetişen diğer stoperlerden farklı,karakter olarak da.
Buyuk potansiyel mi, benim u17 dunya kupasinda izledigim Ozan Kabak tam bir traktordu, hatta bu genc yasta bu kadar agir olmasina sasirmistim, Atalay da yetersizdi, neyse hoca birinde isik gorduyse oynatir zaten gorecegiz

bu arada dünya kupasına göre yorum yapanlar varsa ozan için,o takımı yöneten teknik direktör dünya kupasında takımın içine etti.ozanın yanında şahan diye altınordudan yeteneksiz bi kazmayı oynattılar.ozan-abdulsamed uyumu bozuldu.ortasahada kerem tek basına savaş verdi.

4 tane begenmene sasirdim kanki

Gomis'in hainligi hakkindaki dusuncelerin?

Yetenekliler baya sans verirsek cok iyi olacak.

Gomis olayinda menajeri suclu ama gomisinde menajerine ne yapiyon lan demesi lazimdi.
30 tane penalti kacirdiginda bu takim bu taraftar arkasindaydi.Yonetimde jest yapip imza parasini tek taksitte odemis hala cikip tatava yapiyorsun ayip yani

Valencia, Henry Onyekuru için Everton kulübüne 14 milyon euroluk resmî teklif yaptı. (Everton News)

1f538.png
? Valencia, Onyekuru'nun kredili anlaşmasını iptal etmesini iletti.
1f538.png
? Everton ile Galatasaray arasında istenildiği an fesih bedeli anlaşması var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri