sakaryanın bizden alacagı kiralık giden 2 futbolcu imiş.u21den...öglen görmüştüm fcn blogda
abartmıyorum cok yetenekliler.u 17 avrupa şampiyonasında Türkiyeyi yarı finale cıkaran kadrodan 7si Galatasaraylıydı.şansızlık yaşamasalar şampiyon da olacaklardı.zaten şampiyon ispanyayı yarım saatte geberten de atalay önderliğindeki takımdı.ayrıca abdulsamedi ben de begenmiyorum.çok hata yapıyo.recep gül ise cok yararlı ama herkesin begenebileceği bi futbolcu değil.
15-16 yasındayken yaptıgım yorumları kastediyolar.semih kayaları-mahmet düzleri,erhan sentürkleri de izlerdim küçükken
atalay sakatlık yaşadı.ama atalayın o fizikle a takımda işi olamaz.recep 17 yasında,karar hocanın.berk de 2000 dogumlu.farkındaysanız şu an 10 futbolcu var a takımda altyapıdan.hepsini mi koyalım?bana uyarAtalay - Recep - Gokay neredeler Sergi?
Bi de Berk Balaban kim?
o da rezerv takımdıSaka maka ove ove bitirilemeyen Fener daha mac kazanamadi di mi
Hea Fulham'i yenmislerdi
Yunus'u bende beğendim
Sergen'in böyle övüpte yıldız olan bir oyuncu hatırlamıyorum o yüzden beklentim düşük
atalay sakatlık yaşadı.ama atalayın o fizikle a takımda işi olamaz.recep 17 yasında,karar hocanın.berk de 2000 dogumlu.farkındaysanız şu an 10 futbolcu var a takımda altyapıdan.hepsini mi koyalım?bana uyar
Benim bi ara issizligim tuttu baya izledim gencleri.
Mutlu Aksu Dogan
Yunus Akgun
Ahmet Sivri
Ali Yavuz Kol
Adam olacak cocuklar.
Recep
Ozan ve Atalayi begenmedim
ozan kabak büyük potansiyel.ama zamana ihtiyacı var.ülkede yetişen diğer stoperlerden farklı,karakter olarak da.Benim bi ara issizligim tuttu baya izledim gencleri.
Mutlu Aksu Dogan
Yunus Akgun
Ahmet Sivri
Ali Yavuz Kol
Adam olacak cocuklar.
Recep
Ozan ve Atalayi begenmedim
Buyuk potansiyel mi, benim u17 dunya kupasinda izledigim Ozan Kabak tam bir traktordu, hatta bu genc yasta bu kadar agir olmasina sasirmistim, Atalay da yetersizdi, neyse hoca birinde isik gorduyse oynatir zaten gorecegizozan kabak büyük potansiyel.ama zamana ihtiyacı var.ülkede yetişen diğer stoperlerden farklı,karakter olarak da.
4 tane begenmene sasirdim kanki
Gomis'in hainligi hakkindaki dusuncelerin?
Valencia, Henry Onyekuru için Everton kulübüne 14 milyon euroluk resmî teklif yaptı. (Everton News)
? Valencia, Onyekuru'nun kredili anlaşmasını iptal etmesini iletti.![]()
? Everton ile Galatasaray arasında istenildiği an fesih bedeli anlaşması var.![]()
tek iş yaptılar onuda yüzlerine gözlerine bulaştırmış olurlar bende ağır söverim bakalım inşallah yalan haberdir..Boyle birsey olmaz olursa agir soverim
Boyle birsey olacak bence malesef valencia nin ben....Valencia, Henry Onyekuru için Everton kulübüne 14 milyon euroluk resmî teklif yaptı. (Everton News)
? Valencia, Onyekuru'nun kredili anlaşmasını iptal etmesini iletti.![]()
? Everton ile Galatasaray arasında istenildiği an fesih bedeli anlaşması var.![]()