GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 142

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
142/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slm;
Geldi mi 8 Numara
ForcefulIdenticalFlickertailsquirrel-max-1mb.gif

Fenerin genclerinde isik var tamam ama bizene arkadaslar. Oturup fenerin macinami bakiyorsunuz?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerin genclerle ugrasacak vakti yok.
Yanlış strateji güdüyorlar.
Onların derhal şampiyonluğa ve cl'ye ihtiyaçları var.
İlk 10 hafta kötü sonuclar aldılar mi.
Ben Cocu'yu da Koc'u da Altın gençleri de görürüm nasıl gömülüyorlar.
Zaten mevcut takımla Benfica'ya elenecekleri için camia yeni sezona hayal kırıklığı ile başlayacak. Sonra saçma sapan Avrupa Ligi galibiyetleriyle bi havaya girecekler(Barış alıcı falan elemelerde gol filan atar) ooo gençler süper fener süper havasına girecekler sonra yanlış stratejinin kurbanı olacaklar.
Onların ihtiyacı olan şey Yanal dönemindeki tecrübeli oyuncu transferleri ile şampiyon olmak.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balkondan çektim Mars bile gözüküyor

Şu müzik eşliğinde gökyüzüne bakın transfer falan olacağı yok :)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yetenekli futbolcuya yetenekli derim.baska takımda oynaması bişeyi değiştirmez.mesela besiktaştaki güven yalçın.potansiyelli.yine besıktastaki oguzhan akgün müthiş bi yetenek ve gelecegin oyuncularından.fenerbahcede ömer faruk büyük potansiyel.ama çok çalım sevdalısı,takım için oynamayı ögrenmeli.

benim bahsettiğim şey

1532721245880.webp

bu arkadaşlardan samed karakoça sabretmesini bekleyemezsiniz.samede çöp dediler,hala çöp diyolar.ama fenerin buldugu golde güzel iş yaptı.siz de sabretmeyi bilmiyosunuz.neyse

Sergen biraz abartmayi seviyo. Ama yunus'un ayaklari yere saglam basarsa bise olabilir. Celil ve dogancan da fena degil. Calismalari lazim. Recep ve abdulsamed'i kupa ve u17 turnuvasinda izledim. Pek begenmedim.
abartmıyorum cok yetenekliler.u 17 avrupa şampiyonasında Türkiyeyi yarı finale cıkaran kadrodan 7si Galatasaraylıydı.şansızlık yaşamasalar şampiyon da olacaklardı.zaten şampiyon ispanyayı yarım saatte geberten de atalay önderliğindeki takımdı.ayrıca abdulsamedi ben de begenmiyorum.çok hata yapıyo.recep gül ise cok yararlı ama herkesin begenebileceği bi futbolcu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri