Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nagoya 2.5 verdik
kavandadan 2.4 aldik
henriye 0.8 verdik

fakat gecen bi link koydum amortizasyon diye
harcadigin bonservisi kontrat yillarina bolebiliyo mussun
misal nagonun sozlesme 2 sene oldugu icin bu senelik 1.25 gozukur
boylece giren 2.4, cikan 2.05 gozukme ihtimali var
tabi boyle yapiyo muyuz bilmiom
çözülür bir şekilde.
telles satılsa da bedavadan para gelse keşke satamıyoruz kimseyi

aslında gönderilen oyuncuların maaşları da bu değerlere + olarak geçmeli, ordan da kar ediliyor sonuçta. 60-65m lik maaş kısıtlaması vardı geçen sene,hala var mı bilmiyorum. maaştan yapılan tasarrufu bonserviste falan kullanabilmeli takımlar

Ne zaman istersen renktaş.
Sizin Bu tarafa gelme imkanınız yok gibi ama bayrama doğru istanbula gelirsem neden olmasın
Reis bi gun zatinizla soyle bi karsilikli oturup saatlerce kebab yemek istiyorum

yigit karagoz ve ercan kinay da istirak edebilir

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

DjwpUiIWsAA1HUA.jpg

Fatih hoca sizce kac transfer istemistir ? Ve şunu sorayim transfer olmazsa hoca ile yönetim takisir mi ?

Selçuk İnan: "Taraftarların transfer istemesi çok doğal. Hazırlık maçları bence ölçü değil. Kimse transfer edilmese bile şampiyon bir takım var. Birbirini tanıyan oyuncularla oynamak avantaj."

Selçuk İnan: "Taraftarların transfer istemesi çok doğal. Hazırlık maçları bence ölçü değil. Kimse transfer edilmese bile şampiyon bir takım var. Birbirini tanıyan oyuncularla oynamak avantaj."

Sen oynamıyorsun ki zaten boşver avantajı bay yedek

Yalniz Abdulkadir Omur asiri yetenekli Yunus'la falan kiyaslamak icin cok erken once Yunus'un da ligde dakika alip bir seyler basarmasi gerekir.

Abdulkadir sezon basinda cok iyiydi zaten yetenekliyim diye bagiriyor resmen Trabzon'un tepetaklak gitmesi futbolunu cok baltaladi ayrica Burak Yilmaz denen kimil zararlisi da cok kotu etkiledi cocugun oyununu.

Yerinde olsam 11 garantisi veren herhangi bir La Liga takimina kosa kosa giderdim. Umarim Trabzon sevgisiyle kariyerini baltalamaz.

Trabzon Senol'u alsa cok iyi olacakti cocuklar icin. Abdulkadir, Cafer ve Yunus show yapardi.
Tsl en yetenekli iki oyuncusu

Fatih Terim: "Geçen sene Şubat ayından beri sakat olan bir Eren var. Bu yüzden hazırlık maçlarında tek forvetle veya forvetsiz olarak oynamak zorunda kaldık."

Forvet ho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt