Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi tolgay sende başarabilirsin

Eupen, Metz, Lille gibi takimlar afrikadan oyuncular getiriyor, yeni formuller uretmeliyiz diyor hoca bari bunu yapin ozaman

Fatih Terim: "Yunus üzerinde durduğumuz oyunculardan biri. Her gün, gelişmesi adına önemli olacak. Hem fizik olarak, hem mental olarak daha da alışacak. Bu sene öne çıkanlardan biri o olur. Beğendiğim, çok da yer verdiğim, yarın da belki yer verebilirim."

:tbr:

Duyum geldi

DjwywRPXgAAMn1C.jpg

Fatih Terim: "Yunus üzerinde durduğumuz oyunculardan biri. Her gün, gelişmesi adına önemli olacak. Hem fizik olarak, hem mental olarak daha da alışacak. Bu sene öne çıkanlardan biri o olur. Beğendiğim, çok da yer verdiğim, yarın da belki yer verebilirim."

:tbr:
imparator basın toplantısımı yaptı reis. 35 40 dk civarıysa lınk verde doya doya ızlıyım hocamızı

Fatih Terim: Dedim ki, birbirimizden oyuncu almalıyız. Kullanmıyorsak, faydalanmıyorsak, almalıyız dedim. Tez koydum, bu felsefik bir tezdir. Bazıları çok olumlu yaklaştı, teşekkür ediyorum. Yarın bir gün olayların buna döneceğini de göreceğiz. Ben bir oyuncu kast etmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt