Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "UEFA'ya gelince, elimizi kolumuzu bağlıyor. Satmadan, transfer yapamıyoruz."

oyunculara medyada yazildigi gibi bize gelen bir teklif yok diyor

dagilabilirsiniz

hayir b.toplantisi yapiyor yazsaniza anlaminda
quotelari gordum gun icinde bi ara soyledi sandim meger live soyluyomus
Tamam ben de onun özetini yaptım işte sana. Fazla bir şey demedi ,vücut dili şu anki ortamdan şikayetçi. Tranfer kolay değil, daralalim deyip küçülmek olmak gibi mustafa adlı başkana da mesajlar gönderdi işte. Yunus belki yarın 11 olur dedi bunun dışında normal muhabbet

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarin rakip susic ha

Ben bunlari hic hak etmedim,hele bi yugoslav dan hic hak etmedim

Fatih hoca cidden fedekar ancak transfer konusunda diretmeli ne olursa olsun çünkü biz bu filmi hamzali donemde gördük ve ne yazikki sonu hiç güzel bitmiyor. Para yok ffp var dogru ama baskanin isi bunu halletmektir. Yoksa klubun basina bir maliyeci verelim o da yapar bu isleri

Gümüşhanespor yetkilileri, Tarık Çamdal ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberleri yalanladı ve resmi Twitter hesaplarının bulunmadığını ekledi

bu tatlı yaz akşam üstünde gönülleri transfer sevdası ile yanıp tutuşan renkdaşlarıma sosyal medyada sörf yaparken denk geldiğim bir futbol resitalini sunmak istiyorum. belkide transfer susuzluğumuzu bir nebze unutmus oluruz.

Çok iyi be inşallah kendine yazık etmez. En en en azından Sinan Gümüş gibi arada çıksa kurtarsa bizi bile yeterli sönüp gitmesin. Skorer yönünü çok daha fazla geliştirirse rahat transfer yapar Avrupa'ya ivmeyi arttirarak devam etmesi lazım
Oyun tarzı çok güzel.

Kanat dedin böyle olur.
Tarzı Hazard gibi.. topu ayağında çok iyi tutup Dribling yapabiliyor yüksek bir hız ile.
Çevikliği ayrı muazzam.

İddia ediyorum bu sene çokça şan bulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt