Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
pek dikkat çekici bir şey söylemedi basın toplantısında haber çıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açtım susıc varŞuan yapıyor
açtım susıc var
susıcden bahseymıyorum terimden bahsediyorum ben renkdas
Tamam ben de onun özetini yaptım işte sana. Fazla bir şey demedi ,vücut dili şu anki ortamdan şikayetçi. Tranfer kolay değil, daralalim deyip küçülmek olmak gibi mustafa adlı başkana da mesajlar gönderdi işte. Yunus belki yarın 11 olur dedi bunun dışında normal muhabbethayir b.toplantisi yapiyor yazsaniza anlaminda
quotelari gordum gun icinde bi ara soyledi sandim meger live soyluyomus
Fatih Terim: "UEFA'ya gelince, elimizi kolumuzu bağlıyor. Satmadan, transfer yapamıyoruz."
oyunculara medyada yazildigi gibi bize gelen bir teklif yok diyor
dagilabilirsiniz
Tamam ben de onun özetini yaptım işte sana. Fazla bir şey demedi ,vücut dili şu anki ortamdan şikayetçi. Tranfer kolay değil, daralalim deyip küçülmek olmak gibi mustafa adlı başkana da mesajlar gönderdi işte. Yunus belki yarın 11 olur dedi bunun dışında normal muhabbet
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarin rakip susic ha
Ben bunlari hic hak etmedim,hele bi yugoslav dan hic hak etmedim
Oyun tarzı çok güzel.Çok iyi be inşallah kendine yazık etmez. En en en azından Sinan Gümüş gibi arada çıksa kurtarsa bizi bile yeterli sönüp gitmesin. Skorer yönünü çok daha fazla geliştirirse rahat transfer yapar Avrupa'ya ivmeyi arttirarak devam etmesi lazım