Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen iktisat bilgim temel seviyede. İddialı konuşamam ama gördüğüm kadarıyla bizim için bile bu kafayla gidersek satılma dışında çözüm yok iken bunların hiç kurtuluşu yok.

3 büyüklerde batmış buradan ya çok küçülerek ya satılarak kurtulurlar başka yolu yok. Şu an sadece devlet eliyle insaf edildiği için ayakta duruyorlar.

1 Milyon TL borcumuz var şu an için. Riva ve Florya'dan daha 500 Milyon TL gelecek en az. Har vurup harman savurmayıp başarılı da olabilirsek (5 senede 2 veya 3 şampiyonluk ve en az 3 CL katılımı) kurtuluruz.

Ama transfer harcamalarında hep pozitif veya ona yakın olmamız. Basketbol gibi branşlarda küçülmemiz ve denk bütçe yapmamız şart sponsor olmadıkça.

Bu sene yaptığımız bu. Ve 3 Milyon Euro kara geçiyoruz 6 aylık dönemde ilk defa. Borç yükünü Riva ve Florya gelirleri gelene kadar arttırmadan gidersek 3-4 sene sonra 400 Milyon TL altına indirip faiz yükünden de büyük ölçüde kurtuluruz da ŞU KUR OLAYINA ÇÖZÜM BULMALI.

Sergen iktisat bilgim temel seviyede. İddialı konuşamam ama gördüğüm kadarıyla bizim için bile bu kafayla gidersek satılma dışında çözüm yok iken bunların hiç kurtuluşu yok.

3 büyüklerde batmış buradan ya çok küçülerek ya satılarak kurtulurlar başka yolu yok. Şu an sadece devlet eliyle insaf edildiği için ayakta duruyorlar.
ali koç battık bizden bişey beklemeyin demesine ragmen hala pozitif sonuclar cıkaranlar var da,onları tuhaf buldum.ben bu kadar polyanna degilim

Ali Koç Aziz Yıldırımın Yönetimindeydi. O zaman neden dur dememiş yanlış işlere?

Her kötü durumu Aziz Yıldırıma yıkacağı belliydi.

Aziz Başkan ın arkasındayız.

Bizim baskanin Milan'la ilgili yaptigi aciklamalar dogruysa André Silva kiralik gelebilir

Di3nZf2XsAIA-So

Gelecek sezon icin KRALHANDA'ya guvenenler burada mi

Ali Koç Aziz Yıldırımın Yönetimindeydi. O zaman neden dur dememiş yanlış işlere?

Her kötü durumu Aziz Yıldırıma yıkacağı belliydi.

Aziz Başkan ın arkasındayız.
şikeye de dur demedi,borçlara da.aziz bunu uyutmuş belliki

ali koç battık bizden bişey beklemeyin demesine ragmen hala pozitif sonuclar cıkaranlar var da,onları tuhaf buldum.ben bu kadar polyanna degilim

Sergen şu tablodan olumlu birşeyi koskoca Koç bile çıkaramıyorsa çıkaranları tebrik etmek lazım. ÇIkarılabilecek tek olumlu yan en azından şeffaf bir yönetim anlayışını şimdiden ortaya koyması. Finansal piyasalar şeffaf ilişkileri kısa vadede olumsuz karşılasa da ora ve uzun vadede olumluya çevirebilir.

Alpay'a da sana da ortak cevap oalrak şunu söylemeliyim ki ben açıkçası bizim hesaplara da güvenmiyorum. Aziz Yıldırım gibi üstü örtülen şeyler olduğu kanaatindeyim. Ve malesef bizdeki ilişki ağları nedenile herhangi bir başkanın bu üstü örtülen şeyleri açamayacağını ve şeffaf bir şekilde deklare edemeyeceğini düşünüyorum. Bu benimki tabloya bakarak edinilen his. Elimde bir delil yok.

Fener ise minimum 5 sene menemene talim etmek zorunda. Bizim gibi yoklukta dahi winner bir karakterleri olmadığı için işleri çok zor. Bu adamlara 2002 Lucescu şampiyonluğundan 4-5 sene üst üste lazım. Ya da elde avuçta ne var ne yok ipotek bedelleri karşılığında satacaklar.

1 Milyon TL borcumuz var şu an için. Riva ve Florya'dan daha 500 Milyon TL gelecek en az. Har vurup harman savurmayıp başarılı da olabilirsek (5 senede 2 veya 3 şampiyonluk ve en az 3 CL katılımı) kurtuluruz.

Ama transfer harcamalarında hep pozitif veya ona yakın olmamız. Basketbol gibi branşlarda küçülmemiz ve denk bütçe yapmamız şart sponsor olmadıkça.

Bu sene yaptığımız bu. Ve 3 Milyon Euro kara geçiyoruz 6 aylık dönemde ilk defa. Borç yükünü Riva ve Florya gelirleri gelene kadar arttırmadan gidersek 3-4 sene sonra 400 Milyon TL altına indirip faiz yükünden de büyük ölçüde kurtuluruz da ŞU KUR OLAYINA ÇÖZÜM BULMALI.

Fenerbahçe seneye men yiyebilirmis yuksek ihtimal şampiyon olsa da olmasa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt