Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipler illa ki transfer yapacak, lig icin daha iyi ve rekabet ust seviyede olur, hem zevkli olur

Bize Serdar'in yanina saglam bir stoper, orta sahaya oyunu iki yonlu oynayabilen bir 8 numara ve Gomis ile rekabete girebilecek bir forvet lazim, sonra Fatih hozam ile tokatlamaya devam edecegiz

Sampiyon olmus bir takimin oyuncularina nasil teklif gelmez yaw hayret, Premier League takimlari Belhanda/Maicon/Feghouli 3lusunden bari birine 10m falan versinler de rahat rahat transfer yapalim
O 10 milyonu birine değil ikisine verseler öpüp başıma koyarım. Tabi üçünü toplamda 15 e satmak daha iyi olurdu; gönül ister, daha fazla fiyata satalım ama bu adamları ederlerinin üzerinde bonservis ve yıllık ücretlerle almak suretiyle kazığı baştan yedik, zararın neresinden dönülse kardır...

Belhanda-Maicon için kanaatim en başından belli zaten; Feghouli de bu takımın en yüksek maaşlı oyuncusu olmayı hak edecek bir şey oynamadı, 4 yıl daha keyfini beklemek, mevcut mali şartlarda çok acı olur...

Ali Koç'un açıklamalarını aynen böyle izliyorum.

Büyük Başganna selamlarımı iletiyorum.

azizzz2.jpg
ali koç biraz taraftara şirin gözükmek adına transferler yapacaz dedi muhtemelen ayewi kiralayacaklar

fakat seneye şampiyon bile olsalar uefa küsküyü sokacak belli oldu
Bu sene zaten cl yalan oldu onlar icin seneyede ceza alacaklar muhtemelen seneyede bizim cl gelirleri garanti gibi birsey simdiden.

Şu mali tablolarla ancak Bjk transfer yapabilir.
Fenerin durum bizden betermiş.

Bjk adamları satıyor.Fabri de gitmiş.

Biz adam satamadıkça anca seyrederiz.Fakat her ne kadar mutlu değilsek bile bu kadro geçen sene şampiyon oldu.
Şampiyonlar ligi zor ama ligte gideriz bu adamlarla.

Biz adam satamadıkça anca seyrederiz.Fakat her ne kadar mutlu değilsek bile bu kadro geçen sene şampiyon oldu.

bjkde yapamaz anca kiralık vs cünkü en borclu olan onlar ve hic gelirleri yok sampiyonluklardan gelen gelirlerle cark dönüyordu hatta kendi divanlarında söylendi tüpçü dönemine göre borcları dahada arttı

şu an oyuncu satmaya calısmalarının tek sebebi sporcusundan bahcıvanına kadar borcları ödeyemiyorlar şenol bile memnun degil

fabriden gelen para ile maaş ve borç ödeyecek besıktaş

[B]Murat Özen[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]

@[B]KuzeyinKralii[/B] @[B]FulhamFC[/B] adlı kullanıcılara yanıt olarak

Maaşlar yatar

haber 1903 müdürü söylüyo bunu

Yönetim Kurulu üyesi Sayın Murat Ece’nin istifasıyla boşalan Başkan Yardımcılığı görevine Sayın Kaan Kançal'ın, boşalan Genel Sekreterlik görevine Sayın İlber Aydemir’in getirilmesine karar verilmiştir.

Kaynak: www.galatasaray.org

Şuan görünen o ki mali olarak en kötü durum fenerin durumu gibi gözüküyor. Ali Koc onlar icin buyuk bir sans oldu. Aziz kalsaydi klubu satacakti muhtemelen baska turlu cikamazdi bu ekonomik durumdan. Bence en az 2 senede daha ligi forse ederiz gibi gozukuyor.

Belhanda'yi satarsak 12-15m falan olur bedeli

Bizi kurtaran hamle olur

O parayla rahatlikla 2 orta saha, 1 stoper alinir. Sonra da yedek forvet, yedek orta saha, yedek kaleci, yedek sol bek durumlari cozulur.

Bu esnada elden cikacak 2-3 copten de para gelecektir. Belhanda satisi gerceklesmeli. Dortmund bir ust seviyeye yeniden yukselmek istiyorsa paraya kiyip Belhanda'yi almali.

Moderatorler burdaysa bir soru soracagim yeri burasi degil ama cok rahatdiz oldum. Butun e posta bildirimlerini kapattim ayarlarda duzenlemeleri yaptim fakat hâlâ e posta gelip duruyor forumdan. Sinir bozucu bu durumu duzeltmek icin.bir onerisi olan var midir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt