Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O fiyatlara satabilirsek cok iyi olur elbette ama ben daha gercekci dusundugumde 8 m euro gibi bir fiyata alicisi olursa satilsin derim.

Gelemezsin hocam. Fizigine ragmen iyi futbolcu olamazsin artik belki eskiden olabilirdi ama artik oyun buyuk olcude fizige dayali
Katılmamak mümkün değil. 25-30 yıl evvelki maçları denk gelip de izlediğimde hayret ediyorum. Bir dolu kalas ve sıska adam gayet muteber futbolculardı o zamanlar. Şimdi yorumcu olarak ahkam kesiyorlar ama imkan olsa da 25-30 yaşlarındaki halleriyle şu an sahaya çıksalar, rakipler adım attırmaz bunlara...

Benim icinden cikamadigim bir durum var. Halihazirda onemli futbolcularimizdan kimseyi satmazsak, Carole dahil copleri temizlersek yabanci kontenjanindan sadece 2 yer acik kaliyor.

Bizim ise net bir sekilde stopere, orta sahaya ve rotasyonda oynayabilecek forvete ihtiyacimiz var. Bunlardan biri yerli olmak zorunda.

Ayrica desek ki birilerini satip kontenjan acalim, pek mumkun degil. Keza sattigimiz kisinin de yerini doldurmak zorunda kaliyoruz.

Emre Akbaba geliyor sanırım. İyi oldu bu. 8 Numara ve Defans bölgesinde ki tercihler kimler olacak bakalım.

Benim icinden cikamadigim bir durum var. Halihazirda onemli futbolcularimizdan kimseyi satmazsak, Carole dahil copleri temizlersek yabanci kontenjanindan sadece 2 yer acik kaliyor.

Bizim ise net bir sekilde stopere, orta sahaya ve rotasyonda oynayabilecek forvete ihtiyac var. Bunlardan biri yerli olmak zorunda.

Ayrica desek ki birilerini satip kontenjan acalim, pek mumkun degil. Keza sattigimiz kisinin de yerini doldurmak zorunda kaliyoruz.

Stoper ve Orta saha yabancı olur yüksek ihtimal ama rotasyon için forvet alınır mı emin değilim renktaş.

Bvb Belhandayı alsın uzun süre Bvb avatarı kullanacağım:hat: sırf bizi kurtardılar diye.

Katılmamak mümkün değil. 25-30 yıl evvelki maçları denk gelip de izlediğimde hayret ediyorum. Bir dolu kalas ve sıska adam gayet muteber futbolculardı o zamanlar. Şimdi yorumcu olarak ahkam kesiyorlar ama imkan olsa da 25-30 yaşlarındaki halleriyle şu an sahaya çıksalar, rakipler adım attırmaz bunlara...

Aynen öyle. Benzer seyleri nba icin de soylerler. Bugunun futbolcusu hem yetenekli hem fizikli güçlü.

[B]Premier Lig Turkiye[/B]‏ @[B]PremierTurkiye[/B] şimdi2 dakika önce

Gece yarısı dedikodusu: Schürrle yarın Fulham'a transfer olmak üzere sağlık kontrolü için Londra'ya geliyor...

Schürle giderse Belhanda girişimi olacak diye okumuştum bir yerde. Ama Schürle'yi Lazio istiyor deniyordu. Şimdi Fulham istemis.
Başlarda iyiydi de gittikçe leş ve çekilmez bir futbolcu haline geldi Schürrle.

Ne buluyorlar şunda hâlâ.

sent via GSC

Andre Silva ve Gomis ikilisi müthiş ötesi olur

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milan'da izlemedim ama Milli Takımda az süre aldı ve oynadığı sure içinde sönük kaldı. Yani oyunu beni tatmin etmedi.

Aslında forvet transferininden daha acil olan yer 8 no ve stoper bölgeleri. Ama illa da forvet alınacaksa bonservisi elinde olan Gervinho'yu tercih ederim. Hızlı bir oyuncu.. Kanatlarda ve en ucta oynayabilir.

Stoper ve Orta saha yabancı olur yüksek ihtimal ama rotasyon için forvet alınır mı emin değilim renktaş.

Yani o zaman Eren takimda kalacak diye dusunuyorsun? Ben hocanin yollamak istedigini dusunuyorum ama bakalim.

En azindan serbest kalacagi kesin gibi, bir sezon daha Gomis - Eren ile idare edebiliriz. Hem Ahmet Sivri de dakika alir.

Yani o zaman Eren takimda kalacak diye dusunuyorsun? Ben hocanin yollamak istedigini dusunuyorum ama bakalim.

En azindan serbest kalacagi kesin gibi, bir sezon daha Gomis - Eren ile idare edebiliriz. Hem Ahmet Sivri de dakika alir.

Ahmet sivri ayakta duramiyor yaw :( kiralik gondermek lazim belliki yetenek var

Orta saha ve Defans daha kritik diye düşünüyorum. Forvet bölgesi için Henry denenebilir gibi.

emoşumuz hayırlı olsun arkadaslar

sinan feghouliden,onyekuru da rodriguesten alır formayı.

gerçi

onyekuru----rodrigues

----sinan -gomis

oynasın istiyorum
Sen de pek ayran gönüllüsün be Sergen:unsure:. Feghouli için methiyeler düzüyor, satılmasına şiddetle karşı çıkıyordun hani?. İstikrarsız Sinan bile kendisinden formayı kapacaksa ne diye takımda tutulsun, en yüksek maaş alan futbolcu olarak üstelik?...

andre silvayı milan kiralık veriyorsa sırtımızda tasıyıp getirelim barosun genci o cocuk uyum sorunu filan olmasın gomisi bile keser

Ahmet sivri ayakta duramiyor yaw :( kiralik gondermek lazim belliki yetenek var

Oyle deme ya Valencia - PSV maclarinda dogru duzgun dakika alamadi Wil macinda dokturmus videolardan goruldugu uzere

Buyuk ihtimalle Sakarya macinda izleriz bence 3. forvet olarak kadroda tutmak kiralik yollamaktan iyi olacaktir. Kupa maclarinda vs. dakika alir, altyapiyla da maclara cikar. Kiralik gondersek nereye gonderecegimiz, dakika alip almayacagi, oradaki tesislerin ve hocalarin kalitesi gibi faktorler giriyor isin icine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt