- 6 Eylül 2014
- 95.644
- 66.057
- 4.608
cigercinin maasini odemek sartiyladirAlanyaspor, Emre Akbaba için Galatasaray'ın yapmış olduğu 2 M€ + Tolga Ciğerci teklifi kabul etti. [*********************] FreeKick on Twitter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cigercinin maasini odemek sartiyladirAlanyaspor, Emre Akbaba için Galatasaray'ın yapmış olduğu 2 M€ + Tolga Ciğerci teklifi kabul etti. [*********************] FreeKick on Twitter
Gomis'in bir kac gün 33 yasinda olacagini unutuyorsunuz herhalde. 2 sene daha oynadi mi 35 olacak, yani sözlesmesi bittiginde. Kariyerinde bizden önce 1 kez bonservis bedeliyle transfer olmus, o da 13 milyon euro. Araplardan o civar bir teklif gelirse hemen göndeririz, arkasindan da aglamaya gerek yok. Ticaret ne gerektiriyorsa onu yapiyoruz. Besiktas ayni hatayi Gökhan Töre'de yapti, simdi elinde patladi. Ayrica Babel de gitmek istemedigi icin ciddi bir gelirden oldular.
Hoca'nin Italya'da iyi iliskileri var, Gattuso'yu da ziyaret etmisti. Andre Silva'yi bedelsiz kiralariz, ücretinin bir kismini da Milan öder. Üstüne bir de Leicester'den Slimani, Musa veya Kelechi'yi kiralarsin, oldu bitti.
Öyle Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli'yi falan satalim demekle olmuyor. Bu oyuncularin öyle bir piyasasi yok maalesef. Cogu da geri dönüsümü olmayacak olan oyuncular, ki Mariano mesela sezonun acilisini kaciracak. 25 maci cikarirsa öpüp basimiza koyabiliriz.
Gomis'i tutarsak hem para gelmeyecek hem de transferin t'sini bile yapamayacagiz.
gomis gecen yazki hazırlık maclarında da kötüydü.hatta ostersunds macları sonunda yemedigi laf kalmamıştı ama sonra nasıl olduysa 28 -30 gol attı.ben de anlamadım,ilaç falan mı kullandı acaba
sence ben ciddi miydim yorumumda?hazırlık macları ile futbolcu asıp kesen arkadaşlara söyledim.gomis geçen yaz cok kötüydü,biri büyü yapıp 30 küsür gol attırmış belli işte32 yaşında adamın hazırlık maçlarını takmasını mı bekliyorsun ciddi ciddi ?
oster maçında ortada takım yoktu ki ahmet , carole , selçuk , yasin , tolga falan oynadı iyi oynamaması normal.
sence ben ciddi miydim yorumumda?hazırlık macları ile futbolcu asıp kesen arkadaşalra söyledim
silva daha modern golcu.GSC Kimi Daha çok istiyor ?
Teodorczyk VS. A. Silva
Ekli dosyayı görüntüle 25558Ekli dosyayı görüntüle 25559
kaliteli bi forvetle anlaşırsın,bunun duyumunu da verirsin.aynı anda da gomisi satarsın.buna kimse bişey demez,ki gomisin gideceğini sanmıyorum zaten.ayewe attıgı twitte bile mesaj veriyo.gomis gidince görücem ben onları
Gomis'in bir kac gün 33 yasinda olacagini unutuyorsunuz herhalde. 2 sene daha oynadi mi 35 olacak, yani sözlesmesi bittiginde. Kariyerinde bizden önce 1 kez bonservis bedeliyle transfer olmus, o da 13 milyon euro. Araplardan o civar bir teklif gelirse hemen göndeririz, arkasindan da aglamaya gerek yok. Ticaret ne gerektiriyorsa onu yapiyoruz. Besiktas ayni hatayi Gökhan Töre'de yapti, simdi elinde patladi. Ayrica Babel de gitmek istemedigi icin ciddi bir gelirden oldular.
Hoca'nin Italya'da iyi iliskileri var, Gattuso'yu da ziyaret etmisti. Andre Silva'yi bedelsiz kiralariz, ücretinin bir kismini da Milan öder. Üstüne bir de Leicester'den Slimani, Musa veya Kelechi'yi kiralarsin, oldu bitti.
Öyle Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli'yi falan satalim demekle olmuyor. Bu oyuncularin öyle bir piyasasi yok maalesef. Cogu da geri dönüsümü olmayacak olan oyuncular, ki Mariano mesela sezonun acilisini kaciracak. 25 maci cikarirsa öpüp basimiza koyabiliriz.
Gomis'i tutarsak hem para gelmeyecek hem de transferin t'sini bile yapamayacagiz.
gomisin yerini şu aşamada dolduramayız.ben de o yüzden yorumları büyük bi tuhaflıkla okuyorum.Gomis gitsin tabi yav, golleri de artik Belhanda falan atar herhalde.
Takimda gol atacak adam yok, biz mutlaka ikinci forvet alalim diye cirpiniyoruz burada ama Gomis gitse göbek atacak adamlar var.
Hayret birsey ya.
Orta sahamiz cok statik, stoperlerimiz cok agir ve yetersiz. Hal böyle olunca senin oyuncu alman gerekiyor. Maddi durum da ortada.Bazıları isim etiketine çok bağlı kalıyorlar Murhan
Ama yazdıkların da çok haklısın.Gomis gibi bir adamı bulamayacağız belki ama riske girilmeden de bir şeyler kazanmak çok zor
kaliteli bi forvetle anlaşırsın,bunun duyumunu da verirsin.aynı anda da gomisi satarsın.buna kimse bişey demez,ki gomisin gideceğini sanmıyorum zaten.ayewe attıgı twitte bile mesaj veriyo.
sinirlenme gladbachli. havalimanina gideriz gondermeyiz gerekirse. burda cihatci cokGomis gitsin tabi yav, golleri de artik Belhanda falan atar herhalde.
Takimda gol atacak adam yok, biz mutlaka ikinci forvet alalim diye cirpiniyoruz burada ama Gomis gitse göbek atacak adamlar var.
Hayret birsey ya.
o yüzden bi tuhaflık var zaten taraftarda.hoca sakat demiş,ısrarla forvet vurgusu yapmış,bütün bi sene gomisle de götüremeyiz demiş...yazılı teklif yok diye üstüne basarak söylemiş.hala yavsak medyanın haberlerini destekleyici gitsin seklinde yorumlar yapılyomalesef bizde işler öyle yürümüyor gomis gider ortada kalırız ,bize kaliteli 2 forvet lazımken eldekini yollamaya çalışmak iş bilmezlik , mallık yaşlı deniliyo sakatlıktan kaçırdığı maç yok her maç yaptığı pres , koşularda ortada gittiği an ayvayı yeriz net.
sinirlenme gladbachli. havalimanina gideriz gondermeyiz gerekirse. burda cihatci cok