Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasil cumle boyle sanki tarik veya eren'i satiyormusuz gibigomis'e 7-8ustu bir teklif varsa direkt satılsın ha pazarlikta iyi bir yönetim daha yüksek bir ücrete satabilirdi ama 10m doğruysa şutla gitsin
yanlış birşey ifade etmek istemedim amma istediğin gibi anlayabilirsin.bu nasil cumle boyle sanki tarik veya eren'i satiyormusuz gibi
29 gol atip seni sampiyon yapan bir oyuncuya boyle mi hitap ediyorsun
iyi olurdu, Smolov ne durumda acabaSalomonnnn Rondon
Smolov lig için iyi olur da CL'de kesmez biziiyi olurdu, Smolov ne durumda acaba
Dunyanin en mantiksiz argumani
Tabii ki yerine adam alinacak
Olasi bir Gomis ayrilisinda yerine alinacak adamin Gomis'in yerini doldurabilecek kalitede olacagina inaniyorsan sorun yok.
SON DAKİKA I Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Galatasaray bize takas teklifinde bulunmadı. Oyuncu satarlarsa konuşacağız, o zaman transfer resmiyet kazanacak. Komik bir bonservis önermişlerdi" (TRT Spor - Canlı Yayın)3 Sene önce konusunu acmistim... Gelecek o Adam!Salomonnnn Rondon
Inaniyorum tabii niye inanmayayim
Hep ayni seyler soyleniyor ortada bir sebep yok yonetime soven sovene satarsa yerini dolduramaz diyenler neye dayanarak diyor anlamiyorum
Yonetim Cavanda'yi satip yerini Nagatomo'yla doldurdu