Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis'e 7-8ustu bir teklif varsa direkt satılsın ha pazarlikta iyi bir yönetim daha yüksek bir ücrete satabilirdi ama 10m doğruysa şutla gitsin

gomis'e 7-8ustu bir teklif varsa direkt satılsın ha pazarlikta iyi bir yönetim daha yüksek bir ücrete satabilirdi ama 10m doğruysa şutla gitsin
bu nasil cumle boyle sanki tarik veya eren'i satiyormusuz gibi

29 gol atip seni sampiyon yapan bir oyuncuya boyle mi hitap ediyorsun

bu nasil cumle boyle sanki tarik veya eren'i satiyormusuz gibi

29 gol atip seni sampiyon yapan bir oyuncuya boyle mi hitap ediyorsun
yanlış birşey ifade etmek istemedim amma istediğin gibi anlayabilirsin.
sneijder asılıp kesilirken de umarım aynı tepkiyi vermişsindir

normalde bizim taraftar gomise sosyal medya hesaplarından bu tavrını sorar bu sefer çok sessiziz

Berahino, Danny Ings, Moussa Konate, Giovinco falan piyasalari ne durumda acaba.

Olasi bir Gomis ayrilisinda yerine alinacak adamin Gomis'in yerini doldurabilecek kalitede olacagina inaniyorsan sorun yok.

Inaniyorum tabii niye inanmayayim

Hep ayni seyler soyleniyor ortada bir sebep yok yonetime soven sovene satarsa yerini dolduramaz diyenler neye dayanarak diyor anlamiyorum

Yonetim Cavanda'yi satip yerini Nagatomo'yla doldurdu

SON DAKİKA I Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Galatasaray bize takas teklifinde bulunmadı. Oyuncu satarlarsa konuşacağız, o zaman transfer resmiyet kazanacak. Komik bir bonservis önermişlerdi" (TRT Spor - Canlı Yayın)

Çavuşoğlu: "Kimse fırsatçılık yapmaya çalışmasın. Biz oyuncu ile oturur konuşuruz sözleşmesini uzatırız belli olmaz bu işler. Sözleşme bitiyor diye böyle teklif yapılmaz. Başakşehir 5 milyon € veriyor, yarısını teklif ediyorlar o iş olmaz."

Forvet rotasyonu
Gomis-Transfer-Ahmet Sivri

Kanat rotasyonu
Garry-Onyekuru-Feghouli-Mugdat-Yunus Akgun

Orta alan Rotasyonu :(
Fernando-Belhanda*-Transfer-Transfer-Donk

Bek Rotasyonu
Mariano-Nagatomo-Linnes-Altyapi

Stoper Rotasyonu
Aziz-Maicon*-Transfer-Transfer-Ozan Kabak

Kaleci rotasyonu
Muslera-Transfer-Ismail

Yapilmasi Gereken Transferler(oncelik sirasiyla)

Gelmesi gerekenler
1--- 8 Numara ----》Tolgay Ali Arslan
2--- Stoper----------》Howedes
3--- OOS-------------》Emre Akbaba
4--- Stoper----------》X Kiralik
5--- Forvet-----------》 X Kiralik
6--- Kaleci------------》 X bonservissiz

Dehlenmesi Gerekenler
1--- Belhanda 3m~
2--- Maicon 4m~
3--- Tolga Free
4--- Tarik Free
5--- Ahmet Free

Inaniyorum tabii niye inanmayayim

Hep ayni seyler soyleniyor ortada bir sebep yok yonetime soven sovene satarsa yerini dolduramaz diyenler neye dayanarak diyor anlamiyorum

Yonetim Cavanda'yi satip yerini Nagatomo'yla doldurdu

Ben inanmiyorum.

Gomis kalsa da ikinci bir forvete gerek varken, Gomis bir de satilirsa 2 tane forvete ihtiyac olacak. "Kisa sürede" böyle olasi bir sorunu cözebileceklerini sanmiyorum ben.

Ayrica ben yönetime sövmüyorum, destekleyenlerdenim. Ama hem Gomis'in yerini doldurup hem de yedek bir forvet alabileceklerine inanmiyorum sadece. Mugdat ile Eren ile Sinan ile falan olmaz bu is, Gomis'e cok yük biniyor o yükü azaltacak kalitede yedek bir forvete ihtiyac var hala.

bu alanya dış işleri bakanı sayesinde ligte tutuluyor pislikler küme düşsede kurtulsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt