Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Tolgay olayını anlayamıyorum, Beşiktaş neden bize satacak Tolgayı takımında tutmasa bile o ekmek beleşken almayarak kaçtı

Gomis 33 olacak ve büyük maçlarda yeterince iyi oynamadi. Emegi var eyv. ama 10-15mlük teklif gelirse düşünülmeli. ŞLi sadece forvetler olarak Erenle/Mugdatla başlamayiz merak etmeyin. Hoca buna müsade etmez.

Gomis 33 olacak ve büyük maçlarda yeterince iyi oynamadi. Emegi var eyv. ama 10-15mlük teklif gelirse düşünülmeli. ŞLi sadece forvetler olarak Erenle/Mugdatla başlamayiz merak etmeyin. Hoca buna müsade etmez.

Gomis büyük maçlarda iyi oynamadı lafı şehir efsanesi. Gol atamadı diye iyi oynamadıya çıktı adı. Tek senin için demiyorum genel de böyle bir algı var ona dikkat ettim.

Suana kadar takima direk ilk 11e takviye yapilmadi. Alinan mugdat ve Henry ise yedek olarak alindi. Nagatomoyu transfer olarak gormuyorm, cunku gecen seneden kalma oyuncu.

Yedek kalecimiz yok.
3 kulvarda 3 stoperle devam edecegiz, koray ve denayer ile 5 tane stoperimiz vardi.
Forvet bolgesinde sadece gomis var, oda gidecekmi kalacak mi belli degil. Yok mugdat sinan oynar Forvet derseler sampiyonlar liginde 0 cekeriz yada olmadi 8-0 gibi hezimetlere ugrariz.
Orta sahada fernando disinda Adam yok, selcuk, Tolga ve donk bu isi goturemez.

Muslera, nagatomo ve gomis sakatlansa ne olacak?

Transfer yapilmasinin nedeni selcuk, tarik ve Tolga gibi hirbolarin yuksek maasi olmasi.
Ve fegioli siskosuda katki veremecek gibi bu sene.

Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.

İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.
Anladım ama Rodrigues ve Feghouli varken Ayew tarzı maliyetli bir adam oraya gitmezdi. Ayew'e harcanacak bütçeyi orta sahaya ayırmak gerekir diyorum ben.

Yedek kaleci, stoper, 8 numara ve forvet kesinlikle almamız lazım en az 4 transfer şart

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek kaleci, stoper, 8 numara ve forvet kesinlikle almamız lazım en az 4 transfer şart

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncu satıp ortasaha merkeze iki isim alalım derim ama bizimkilerin bunları yapacağıda yok gibi onyekuru transferi gibi şaşırtmalarını bekliyorum sadece inşallah öyle olur..

Muslera - XXXX - İsmail
Mariano - Nagatomo - Linnes - Umut Meraş
Serdar - Denayer - Maicon - Ozan Kabak
Fernando - N'Diaye - Belhanda - Donk - Celil - Selcuk
Feghouli - Rodrigues - Onyekuru - Muğdat
Gomis - Eren - Sinan G

Güzel ekip sınır olmasa 1 tanede forvet iyi olurdu , Geçen seneden ciddi manada daha güçlü bir kadro olacağını düşünüyorum. Hem daha geniş bi kadro var hemde bazı gençleri kazanabiliriz.

Gomis büyük maçlarda iyi oynamadı lafı şehir efsanesi. Gol atamadı diye iyi oynamadıya çıktı adı. Tek senin için demiyorum genel de böyle bir algı var ona dikkat ettim.

Yeterince etkili olamadi, öyle diyelim. Trabzon maçinda iyiydi ama mesela deplasman fb maçinda hayal kirikliydi. Deplasmanda oynanan basak macinda da etkisizdi

Yeterince etkili olamadi, öyle diyelim. Trabzon maçinda iyiydi ama mesela deplasman fb maçinda hayal kirikliydi. Deplasmanda oynanan basak macinda da etkisizdi

Deplasmanda ki Başakşehir maçında fark yedik Tudor sayesinde, etkisiz olması normal. Fenerbahçe maçında bence fena oynamadı.

Aspor'da ki Turgay demir tam bir GALATASARAY düşmanı.
Hers seferinde aklı sıra kurnazik ile bizi ve yönetimi tuzağa çekmeye çalışıyor.

Diyor ki; "ben olsam ocak ayinda ndaiaye yerine Muslera'yi satardim.
Muslera bulursun ama ndiaye gibi oyuncu bulamazsın" diye belirtiyor.

Ulan sanki kaleci bulmak kolay ama ndiaye gibi başı kesilmiş tavuk gibi sahada gezen oyuncu bulmak zor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt