Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.601
- 17.575
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç gitmemişti ki zaten yine kendimiz çalıp kendimiz oynadık
Gomis 33 olacak ve büyük maçlarda yeterince iyi oynamadi. Emegi var eyv. ama 10-15mlük teklif gelirse düşünülmeli. ŞLi sadece forvetler olarak Erenle/Mugdatla başlamayiz merak etmeyin. Hoca buna müsade etmez.
Anladım ama Rodrigues ve Feghouli varken Ayew tarzı maliyetli bir adam oraya gitmezdi. Ayew'e harcanacak bütçeyi orta sahaya ayırmak gerekir diyorum ben.Fb'nin mali durumu bizden kötüyken, bu yıl ki gelirleri bizden düşükken ve bizim Şampiyonlar Ligi oynayacağımız garantiyken Ayew tarzı bir transferi bizim yapmamız gerekir.
İkisi de 1 yıllık transfer ve kiralık olduğu için FFP'ye yansımıyor. Kısacası kaynağı oluşturacaksın, basıp parayı alacaksın. Ben buna yönetim başarısı derim. Onyekuru maliyetindeki transferi Anadolu kulüplerinin yönetimleri de yapıyor.
oyuncu satıp ortasaha merkeze iki isim alalım derim ama bizimkilerin bunları yapacağıda yok gibi onyekuru transferi gibi şaşırtmalarını bekliyorum sadece inşallah öyle olur..Yedek kaleci, stoper, 8 numara ve forvet kesinlikle almamız lazım en az 4 transfer şart
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomis büyük maçlarda iyi oynamadı lafı şehir efsanesi. Gol atamadı diye iyi oynamadıya çıktı adı. Tek senin için demiyorum genel de böyle bir algı var ona dikkat ettim.
Yeterince etkili olamadi, öyle diyelim. Trabzon maçinda iyiydi ama mesela deplasman fb maçinda hayal kirikliydi. Deplasmanda oynanan basak macinda da etkisizdi
Deplasmanda ki Başakşehir maçında fark yedik Tudor sayesinde, etkisiz olması normal. Fenerbahçe maçında bence fena oynamadı.