Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger Gomis giderse Wesley Sneijderin gönderilişi kadar acıklı olmaz umarim

Alanyaspor başkanının açıklamaları hep çelişkili,Galatasaray'ın verdiği oyuncunun maaşı çok nasıl ödeyelim diyordu,yani oyuncu istiyor o yüzden parayı düşürecek bariz,ama teklifi komik bulduk diyor...sanırım Gomis'ten para gelince alacağız Emre'yi

Insallah gider de diilekleriniz kabul olur ne diyelim

IMG_3004.webp

Alacaklarına karşılık sözleşmesi fesih edilmez inş.

+0 bonservis.

Ultraslan açıklama yaptığına göre alırız Emre'yi son zamanlar ne açıklasalar yaptırıyorlar

Valla haberler doğru mu bilmiyorum ama doğruysa Gomis'e ağır soverim. 3.3m alıyorsun kemiksiz, geçen yıl 6m ödeme aldın. Gözün doysun derler adama. Sen gol atamayinca maaşın azalmadigina göre, ben şu kadar gol attım deyip zam isteme hakkin da yok.

Bu takımda zaten Linnes haricinde herkesin maaşı nirvanalarda Avrupa'ya kıyasla.

yeni altyapi ni Direktörün Topigi nerde

efsane baskan aziz yıldırımın anlamsız tepkilerle ayar verdiği bir kaseti vardı bulabılen paylaşabılırmı.
içerik hehehöhmöhöhhöhe gibi bişeydi

Valla haberler doğru mu bilmiyorum ama doğruysa Gomis'e ağır soverim. 3.3m alıyorsun kemiksiz, geçen yıl 6m ödeme aldın. Gözün doysun derler adama. Sen gol atamayinca maaşın azalmadigina göre, ben şu kadar gol attım deyip zam isteme hakkin da yok.

Bu takımda zaten Linnes haricinde herkesin maaşı nirvanalarda Avrupa'ya kıyasla.
İmkansız adam tam tersi gitmek istemez zaten sırf Adidastan yıllık 1milyon euro alıyor. Gözü parada olsa burda yatar maaşını da sponsor parasını da alır krallar gibi keyfini sürdürür

hocamızın dakikalarca mac sonu yorum yapmasını ozlemısım. ancak nevzatınb bukez işi sağlam kazığa bağladığı gözler onunde. hocanın gozlerının ıcıne bakıyor benı sev diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt