GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 118

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
118/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis Avrupa'da net 2.5tan fazla alamaz. Hayatında almadığı parayı bizde alıyor. Üçün beşin hesabını yapıyorsa da gidebilir tabi. Getitsin 15 milyon euro bonservisi.

2 taraf arası açıldıysa o bonservis hayal sözleşmesi fesih bile edilir karşılıklı ama bonservisli satış çok zor olur hele ki 15 e

Emre Akbaba, geçen sezon Alanyaspor formasıyla toplam 32 maça çıktı (tamamı ilk 11), ortalama 89 dakika sahada kaldı. Maç başına 3 şut çeken futbolcu 14 gol attı. Maç başına %70 isabetli pas ile oynadı (27), 8 asist yaptı. Takımını kart cezaları sebebiyle 2 maçta yalnız bıraktı. Red Report on Twitter

Oyuncu satmadan oyuncu alıyorlar. Seneye kesin ceza yiyecekler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezayı her halükarda alacaklarını açıkladı zaten başkanları. Genç oyunculara para gömüp, kadroyu şişirip transfer yasağı veya avrupadan men gibi yasaklara karşı pozisyon alıyorlar. Genç oyuncuları parlatıp satarak da mali durumları toparlamaya çalışacaklar. Yerli oyuncu almaları da aynı zamanda yabancı sınırıyla ilgili siyasi ve idari baskı oluşturarak sınırı düşürmeyi amaçladıklarını gösteriyor.

Açıkçası bu gomis olayı kapanır ama siz rahat durmayacaksınız.bi sure uzak kalalim.twiterda takılıcam.iyi nöbetler

Yok ya o kadar almiyoruz, keske o kadar alsak.

6 mi 7 mi ne aliyorduk yanlis hatirlamiyorsam ama kesinlikle 10 Milyon'un altinda bundan eminim,
Evet yanlış bakmışım eskiden tüm sponsorluklar dahil Türk Telekomdan (forma, isim hakkı vs) 15 milyon dolar alıyormuşuz. Şimdi dediğin gibi isim hakkından sadece 6.5 milyon dolar falan alıyormuşuz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kebapci malina bak

Aydoğdu: Fatih Terim, 00.15 sıralarında damatları ve ismini bilmediğim biri ile gelerek, “BEN GELDİM” dedi ve BANA SALDIRDI, YUMRUK ATTI.

AYDOĞDU: TERİM BENİ DARP ETİ ŞİKAYETÇİYİM;

Aydoğdu: Beni telefon ile tehdit eden, iş yerime gelerek iş yerimi basan, BANA YUMRUK ATAN, BENİ DARP EDEN VE BANA HAKARET EDEN FATİH TERİM'DEN ve beraberinde benim iş yerime gelerek iş yerimde bulunan masa ve sandalyelerimi kırarak zarar veren, bana sandalye fırlatan, iş yerimi basan Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve ismini bilmediğim 1.65 boylarında sakallı 50-55 yaşlarındaki şahıstan DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt