GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 127

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
127/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yaşındaki adamı istiyo şimdide forum :) ki öyle abartılcak biride değil aradığımız adam hiç değil illa bedava istiyosanız rafal kurzawa gelsin sol bek,sol açık,merkez oynuyo solak iyi şutör .. milan badejl ve meyer boşta onlar gelmez derler şimdi onları çekemem bide :)

32 yaşındaki adamı istiyo şimdide forum :) ki öyle abartılcak biride değil aradığımız adam hiç değil illa bedava istiyosanız rafal kurzawa gelsin sol bek,sol açık,merkez oynuyo solak iyi şutör .. milan badejl ve meyer boşta onlar gelmez derler şimdi onları çekemem bide :)
Meyer'i almak için tapu dairesine gidip kulübün tapusunu vermemiz lazım adam yaz transfer dönemine girildiğinden beri istekleri bitmediği için kulüpler teker teker vazgeçiyor belki yaz sonuna doğru kulüp kalmazsa ucuza kapatırız :D

Pontusu begeniyorum ama aradigimiz adam degil gibi

biraz da dinamik, oyun kuran orta saha lazim bana göre

Donkun yerine olabilirdi belki, gerekirse forvet bile oynayabiliyor (Fellaini gibi)

bjkliler dün tolgaya sövüyodu.tolga+eren verelim.şenol hoca tolga denen kazmadan fayda saglayabilir.zaten atiba gitti.dorukhanın tecrübesi az.

Tolgay şu ana kadar kendini ispatlamış bir oyuncu değil ki bu kadar konuşulmasına anlam veremiyorum bu adam şampiyon mu yaptı ya da tek başına 10'larca maç mı kazandırdı ki sadece bir liverpool maçında ismini çıkardı başka da bir şey yaptığı yok. Tolgay bizim orta sahaya yumuşak ve yavaş gelir bize dinamizm'in dibine vuran Emre Akbaba gibi toplu topsuz koşu yapan oyuncular lazım

Takımda satılması gereken ilk kişi Maicon bana göre. Kendisine özellikle Şampiyonlar Ligi'nde güvenmiyorum.

Şöyle 8-10 milyon civarına okutsak yerine de Denayer'i alıp üzerine de daha iyi bir stoper bulsak güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt