Erkan Erdoğan
10 Numara!
Bu kadar salak bir yönetim olmaz herhalde , böyle bir anlaşmaya imza atacak kadar de olamazlar herhaldeValencia, Henry Onyekuru için Everton kulübüne 14 milyon euroluk resmî teklif yaptı. (Everton News)
![]()
Valencia, Onyekuru'nun kredili anlaşmasını iptal etmesini iletti.
![]()
Everton ile Galatasaray arasında istenildiği an fesih bedeli anlaşması var.

everton news demişte,sitede öyle bi haber yok.nijerya sitesinden alıp kopyalamıslar haberi belliki.güneş gazetesi de yazmıstı.Valencia, Henry Onyekuru için Everton kulübüne 14 milyon euroluk resmî teklif yaptı. (Everton News)
? Valencia, Onyekuru'nun kredili anlaşmasını iptal etmesini iletti.![]()
? Everton ile Galatasaray arasında istenildiği an fesih bedeli anlaşması var.![]()
haber uydurma bence de,valencia istedi diye niye sözleşmeyi feshedelim?2 kulüp arasındaki anlaşma bu.neyse takmayın bu kadar
uyduruk bi nijerya sitesindeki haber bu.dogru oldugunu düşünmüyorum.valencia onyekuruyu isteyeblir ama biz valencia istedi diye onyekurunun sözleşmesini feshedemeyiz.onyekuru premier ligi istediği için evertonu seçmiştiValencia are in talks with Everton to sign Henry. They want him join them this summer if possible and they are ready to pay him over £70,000 a-week in a proposed five-year deal.
Valencia onyekuru icin everton ile konusuyor. Onlar mümkünse bu yaz takima katilmasini istiyor. Haftalık 70 binden 5 yillik sozlesme oneriyor. Eger yanlis cevirmediysem icerigi bu haberin.
günes gazetesindeki haberdir oBir yerde haber'in kaynağı sporx olduğunu yazıyordu, yani şikeci tahir kum'un sitesi.
uyduruk bi nijerya sitesindeki haber bu.dogru oldugunu düşünmüyorum.valencia onyekuruyu isteyeblir ama biz valencia istedi diye onyekurunun sözleşmesini feshedemeyiz.onyekuru premier ligi istediği için evertonu seçmişti
sanmıyorum,neticede bi anlaşma yaptık.everton ilerde faydalanmak istiyo bu oyuncudan.dediğim gibi haber de uydurma görünüyor.birilerinin canı istedi diye futbolcumuzu veremeyizEger everton sözleşmeye fesh maddesi koyduysa bisey yapamayiz
:red:Boyle birsey olacak bence malesef valencia nin ben....
sanmıyorum,neticede bi anlaşma yaptık.everton ilerde faydalanmak istiyo bu oyuncudan.dediğim gibi haber de uydurma görünüyor.birilerinin canı istedi diye futbolcumuzu veremeyiz
inşallah..Arastirdim biraz, haberin kaynagi SporX dostlar
Nam-i diger FenerX
Onlara bu sene SporXXX yapacagiz
Kudurun ulan onun bunun cocuklari, IMPARATOR dondu suratiniza tukurecekkk
Siz de Yarrabbiii Sukurrrrr diye inleyeceksiniz