GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 148

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
148/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda birçoğu gibi forumu dışarıdan takip ettim hep... Mükemmel insanlarda var kendini insan yerine koyan hayvan da...Sırf bu mesajı yazmak için foruma girdim... Hakkaniyetli arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ama kendimi tutamıcam.. Neymiş Fener’in gençleri bizimkileri karı yaparmış üstüne de kuma alırmış.... Bunu söyleyen forumun sözde tecrübeli eski kaşarlarından... Bana bak kendini bilmez Galatasaraylı hiç bir futbolcuyu bırak hiçbir taraftar Fener’in karısı olmaz... O koca ağzına ayar ver yoksa SENİ KARIM YAPARIM ONUNLA DA YETİNMEM ÜZERİNE KUMA ALIRIM

Sende azıcık yürek olsa kendi hesabınla dersin bu lafları

Sırf millete sallamak için feyk açmış bir zavallısın aynaya bak utan haline yazık

Tolgay ve Medel 'den başka orta sahaları yok adamların kolay kolay vermezler bize. Ama olurda Belhanda 'yı filan satar elimize para geçerse düşünebiliriz bu transferi Eren + Para şeklinde filan

Hoş elimizde para olacaksa Tolgay 'ı değil Emre Akbaba 'yı isterim orası ayrı

Bu tolgay acayip abartılan bir futbolcu beşiktaşın orta sahasını toplayan adam Atibaydı ki geçen sene az forma giydi adamların orta sahası tamamen çöktü bize acil Emre Akbaba lazım :D

Atiba gecen sezon iyi degildi bence

150m len xd da son haftalara kadar formsuzdu

Tolgay ve Kartalisca en iyi orta saha oyunculariydi, sonra da Medel verimli oynamaya basladi

evet hoca yerli yabancı futbolcuları kastetti.ama tolgay gelsin...

tolgay en çok forma giyen oyuncularından. şenol hocanın bırakacağını sanmam. keza alper'e yapılan yatırım sebebiyle de alper'i bırakmaz f.bahçe. aatıf, dirar, lens'e ihtiyacımız yok. negredo aradığımız oyuncu olmadığına göre geriye love kalıyor. eren'i şenol güneşin istediğini hatırlıyorum. derdiyok - love takası akla yatıyor. iki hocanın da istediği tarzda oyuncu tipleri. kısa vadeli love'dan faydalanabileceğini düşünüyordur fatih hoca. sonuçta gol kralı olmuş, ligde kendini ispatlamış golcü. ama yine de içime sinmiyor bu senaryo. daha büyük beklenti içinde olduğumuzdan sanırım.

atletico madrid - dalian yifang kulüplerinin yöneticilerini incelerseniz nasil bir vurgun yaptiklarini görürsün. özellikle gaitan transferinde bir sürü olay var. italyanlardan esinlenmis onlarda.

italyanlar kendi aralarinda isi pisirmis, habire dönme dolap gibi is ceviriyorlar. 7 yas kücük potansiyelli stoperini satip sen nasil 31lik stoper alirsin yav. üstelik gecen sene en golcü adamin olan oyuncuyu da üste veriyorsun.

chiellini, barzagli iki yasli italyan, rugani ve caldara iki genc italyan. bir de benatia var fazlalik olarak. 188 milyon euro da zarar ettiler bu dönem.

uefadaki ITOGLU ITLER uyuyor. devlet baskanlarinin yaninda relaks bi sekilde oturan heriflerin gücü anca kücük takimlara yetiyor.

eger olur da forum ilerde kimlik falanla üyelik isterse ben hazırım,yani gercek kimliğimle üye olmaya. benle ilgili çok şamata dönecek o kesin.güzel olur : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri