Umut Işık
Tek Yumruk
Tolgay'ın gelmesini hiç istemiyorum bizim sisteme hiç uymaz alt yapıdan oyuncu oynatalım daha iyi olurevet hoca yerli yabancı futbolcuları kastetti.ama tolgay gelsin...
Tolgay'ın gelmesini hiç istemiyorum bizim sisteme hiç uymaz alt yapıdan oyuncu oynatalım daha iyi olurevet hoca yerli yabancı futbolcuları kastetti.ama tolgay gelsin...
bana uyar.celil ve dogan cana inanıyorumTolgay'ın gelmesini hiç istemiyorum bizim sisteme hiç uymaz alt yapıdan oyuncu oynatalım daha iyi olur![]()
ulan en son faceboooka 6 sene önce girmiş,forumdaki mustafa yavuzun arkadaşlık istegini reddetmiştim.deniz seki profil resmimdi ahahhaa
salak juve
Bu tolgay acayip abartılan bir futbolcu beşiktaşın orta sahasını toplayan adam Atibaydı ki geçen sene az forma giydi adamların orta sahası tamamen çöktü bize acil Emre Akbaba lazımbana uyar.celil ve dogan cana inanıyorum
Bu tolgay acayip abartılan bir futbolcu beşiktaşın orta sahasını toplayan adam Atibaydı ki geçen sene az forma giydi adamların orta sahası tamamen çöktü bize acil Emre Akbaba lazım![]()
baba kadın cok cekti ya.arkadaş kurbanı oldu.o hüsnünün tipinden afedersin yavsaklık akıyo.erkegin o'su oldugu belliydi.şimdi zayıfladı baya,konser veriyo.sevgilisi var vsDeniz seki eskiden iyiydi
Şimdi biraz çirkinleşmiş
Burda birçoğu gibi forumu dışarıdan takip ettim hep... Mükemmel insanlarda var kendini insan yerine koyan hayvan da...Sırf bu mesajı yazmak için foruma girdim... Hakkaniyetli arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ama kendimi tutamıcam.. Neymiş Fener’in gençleri bizimkileri karı yaparmış üstüne de kuma alırmış.... Bunu söyleyen forumun sözde tecrübeli eski kaşarlarından... Bana bak kendini bilmez Galatasaraylı hiç bir futbolcuyu bırak hiçbir taraftar Fener’in karısı olmaz... O koca ağzına ayar ver yoksa SENİ KARIM YAPARIM ONUNLA DA YETİNMEM ÜZERİNE KUMA ALIRIM
Bu tolgay acayip abartılan bir futbolcu beşiktaşın orta sahasını toplayan adam Atibaydı ki geçen sene az forma giydi adamların orta sahası tamamen çöktü bize acil Emre Akbaba lazım![]()
evet hoca yerli yabancı futbolcuları kastetti.ama tolgay gelsin...
Deniz seki eskiden seksiydi aga benceDeniz seki eskiden iyiydi
Şimdi biraz çirkinleşmiş
Tolgay ve Medel 'den başka orta sahaları yok adamların kolay kolay vermezler bize. Ama olurda Belhanda 'yı filan satar elimize para geçerse düşünebiliriz bu transferi Eren + Para şeklinde filan
Hoş elimizde para olacaksa Tolgay 'ı değil Emre Akbaba 'yı isterim orası ayrı
salak juve