Aydın Aslan
Berlin Panteri
:red:
Sende azıcık yürek olsa kendi hesabınla dersin bu lafları
Sırf millete sallamak için feyk açmış bir zavallısın aynaya bak utan haline yazık
Bende öyle düşünüyorum reis olur da Carole filan satış yapar elimize para geçerse direk Emre Akbaba transferinde kullanırız...t
akbaba bizde kaçarı yok
şenol tolgayı oynatıyo ama bence mecburen.belki orkan cınar ve gökhan töreye de kafayı takmıstır hocatolgay en çok forma giyen oyuncularından. şenol hocanın bırakacağını sanmam. keza alper'e yapılan yatırım sebebiyle de alper'i bırakmaz f.bahçe. aatıf, dirar, lens'e ihtiyacımız yok. negredo aradığımız oyuncu olmadığına göre geriye love kalıyor. eren'i şenol güneşin istediğini hatırlıyorum. derdiyok - love takası akla yatıyor. iki hocanın da istediği tarzda oyuncu tipleri. kısa vadeli love'dan faydalanabileceğini düşünüyordur fatih hoca. sonuçta gol kralı olmuş, ligde kendini ispatlamış golcü. ama yine de içime sinmiyor bu senaryo. daha büyük beklenti içinde olduğumuzdan sanırım.
eger olur da forum ilerde kimlik falanla üyelik isterse ben hazırım,yanigercek kimliğimle üye olmaya. benle ilgili çok şamata dönecek o kesin.güzel olur : )
Pohahah sana mi diyor
atletico madrid - dalian yifang kulüplerinin yöneticilerini incelerseniz nasil bir vurgun yaptiklarini görürsün. özellikle gaitan transferinde bir sürü olay var. italyanlardan esinlenmis onlarda.
italyanlar kendi aralarinda isi pisirmis, habire dönme dolap gibi is ceviriyorlar. 7 yas kücük potansiyelli stoperini satip sen nasil 31lik stoper alirsin yav. üstelik gecen sene en golcü adamin olan oyuncuyu da üste veriyorsun.
chiellini, barzagli iki yasli italyan, rugani ve caldara iki genc italyan. bir de benatia var fazlalik olarak. 188 milyon euro da zarar ettiler bu dönem.
uefadaki ITOGLU ITLER uyuyor. devlet baskanlarinin yaninda relaks bi sekilde oturan heriflerin gücü anca kücük takimlara yetiyor.
belki kafama yatarsa ben yazarım gercek adımı soyadımı,osingaya gerek yok.ama önce modlara söylerim

Yok Fatih'e dedi sanırım da adam onu dalgasına dedi,daha onu anlamayacak kapasitede zeka ve iq seviyesi yerlerde feyk hesap açan mallar var
Ben diyalog yaşamak için gelmedim zira sen ve sen gibiler anca bu forumun güzel havasını kirletir... Beni kendinizle karıştırmayın zira Bir Allahtan korkarız siz kimsiniz ki sizden korkup sözde yedek hesabı açıp yorum yapıcam... Bir de utan diyor aynaya bak diyor seni adam yerine koyup ciddiye alsam sinir krizlerine girer telefonu kırardım dicem ama neyse ki öyle bir sorunum değilsin... Galatasaray’ın bu zor günlerinde geleceğin ışığı olabilecek gençleri Fener’e karı yapacaksınız yetinmeyip üstüne kuma getireceksiniz bir de bana utan diceksiniz... Galatasaray taraftarının hergün bir umutla açtığı bu forumun havasını kirletip milleti zehirliyorsunuz... Ben hakkımı helal etmiyorum beni bir daha da alıntı yapma... Hoş yapsan da sizin gibilere yazacak yorumum yok zaten... Zehriniz kendinizi zehirlesin daha ne diyimSende azıcık yürek olsa kendi hesabınla dersin bu lafları
Sırf millete sallamak için feyk açmış bir zavallısın aynaya bak utan haline yazık
Birak kavga ciksin sana noluyor yawww
taliscaydı bunların orta sahayı toplayan atiba pek yoktu geçen sezon
İyi demiş öyle rezilliğin dalgası mi olurYok Fatih'e dedi sanırım da adam onu dalgasına dedi,daha onu anlamayacak kapasitede zeka ve iq seviyesi yerlerde feyk hesap açan mallar var
Ben diyalog yaşamak için gelmedim zira sen ve sen gibiler anca bu forumun güzel havasını kirletir... Beni kendinizle karıştırmayın zira Bir Allahtan korkarız siz kimsiniz ki sizden korkup sözde yedek hesabı açıp yorum yapıcam... Bir de utan diyor aynaya bak diyor seni adam yerine koyup ciddiye alsam sinir krizlerine girer telefonu kırardım dicem ama neyse ki öyle bir sorunum değilsin... Galatasaray’ın bu zor günlerinde geleceğin ışığı olabilecek gençleri Fener’e karı yapacaksınız yetinmeyip üstüne kuma getireceksiniz bir de bana utan diceksiniz... Galatasaray taraftarının hergün bir umutla açtığı bu forumun havasını kirletip milleti zehirliyorsunuz... Ben hakkımı helal etmiyorum beni bir daha da alıntı yapma... Hoş yapsan da sizin gibilere yazacak yorumum yok zaten... Zehriniz kendinizi zehirlesin daha ne diyim
İyi demiş öyle rezilliğin dalgası mi olur
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi