GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 149

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
149/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgay en çok forma giyen oyuncularından. şenol hocanın bırakacağını sanmam. keza alper'e yapılan yatırım sebebiyle de alper'i bırakmaz f.bahçe. aatıf, dirar, lens'e ihtiyacımız yok. negredo aradığımız oyuncu olmadığına göre geriye love kalıyor. eren'i şenol güneşin istediğini hatırlıyorum. derdiyok - love takası akla yatıyor. iki hocanın da istediği tarzda oyuncu tipleri. kısa vadeli love'dan faydalanabileceğini düşünüyordur fatih hoca. sonuçta gol kralı olmuş, ligde kendini ispatlamış golcü. ama yine de içime sinmiyor bu senaryo. daha büyük beklenti içinde olduğumuzdan sanırım.
şenol tolgayı oynatıyo ama bence mecburen.belki orkan cınar ve gökhan töreye de kafayı takmıstır hoca

atletico madrid - dalian yifang kulüplerinin yöneticilerini incelerseniz nasil bir vurgun yaptiklarini görürsün. özellikle gaitan transferinde bir sürü olay var. italyanlardan esinlenmis onlarda.

italyanlar kendi aralarinda isi pisirmis, habire dönme dolap gibi is ceviriyorlar. 7 yas kücük potansiyelli stoperini satip sen nasil 31lik stoper alirsin yav. üstelik gecen sene en golcü adamin olan oyuncuyu da üste veriyorsun.

chiellini, barzagli iki yasli italyan, rugani ve caldara iki genc italyan. bir de benatia var fazlalik olarak. 188 milyon euro da zarar ettiler bu dönem.

uefadaki ITOGLU ITLER uyuyor. devlet baskanlarinin yaninda relaks bi sekilde oturan heriflerin gücü anca kücük takimlara yetiyor.

Paralari var harciyorlar sakin, gelirleri de giderleri kadar yuksek

G.Töre de bir zamanlar bayagi gündemdeydi, WHUya kiralandiktan sonra eski seviyesine henuz dönemedi. Aslinda tam Fatih hocanin adam edebilecegi bir oyuncu -hırçın, agresif, deli- ama ayni zamanda büyük bir tiner aşığı

Sende azıcık yürek olsa kendi hesabınla dersin bu lafları

Sırf millete sallamak için feyk açmış bir zavallısın aynaya bak utan haline yazık
Ben diyalog yaşamak için gelmedim zira sen ve sen gibiler anca bu forumun güzel havasını kirletir... Beni kendinizle karıştırmayın zira Bir Allahtan korkarız siz kimsiniz ki sizden korkup sözde yedek hesabı açıp yorum yapıcam... Bir de utan diyor aynaya bak diyor seni adam yerine koyup ciddiye alsam sinir krizlerine girer telefonu kırardım dicem ama neyse ki öyle bir sorunum değilsin... Galatasaray’ın bu zor günlerinde geleceğin ışığı olabilecek gençleri Fener’e karı yapacaksınız yetinmeyip üstüne kuma getireceksiniz bir de bana utan diceksiniz... Galatasaray taraftarının hergün bir umutla açtığı bu forumun havasını kirletip milleti zehirliyorsunuz... Ben hakkımı helal etmiyorum beni bir daha da alıntı yapma... Hoş yapsan da sizin gibilere yazacak yorumum yok zaten... Zehriniz kendinizi zehirlesin daha ne diyim

Vagner Love bjkdeki guzelim kontrati birakmaz (2 yil, 1.8m)

Bjk ucretinin yuzde 75'ini odeyecekse olabilir belki

Yasinin 34-35 olacagini da ekleyelim

Gokhan Tore - Eren Derdiyok takasi da bize kaybettirir, Eren aslinda o kadar da kotu degil yani

Ilk sene iyi yedek dedigimizi hatirlayalim, Gokhan senelerdir top oynamiyor

taliscaydı bunların orta sahayı toplayan atiba pek yoktu geçen sezon

Talisca 9.5 numara olduğu için pek orta sahada gözükmüyordu medel bir noktaya kadar toparladı ama Talisca'nın takım oyunundan uzak durup bireysel performans üzerine yoğunlaşmasından sonra orta sahaları tamamen bitti 15-16 sezonunda çok iyi orta saha organizasyonları olurken 16-17 sezonunda Aboubakar'ın stoperleri üstüne çekip orta alanda boşlukları çok iyi değerlendirdiler ama geçen sezon tamamen sistemleri çöktü hareketsiz forvet üzerine hareketsiz pasör orta sahayla çok puan kaybettiler tabi burada asıl nokta biz de çok puan kaybettik fener de puan kaybetti ama en az puan kaybeden takım biz olduğumuz için şampiyon olduk.

1) Galatasaray - Fernando / Ndiaye / Belhanda
-Bizim orta sahada 2 tane taş gibi oynayan adam vardı ki Ndiaye 16 m euro'ya sattık Fernando'da ülkeye gelmiş geçmiş en iyi 6 numaralardan biri olduğu için 1 numaralı orta alan bizim diyebiliriz
2) Başakşehir - Mahmut / Emre / Mossoro
-Başakşehir'in hem oturmuş hem pasör hem de dinamik bir yapısı vardı onları da rahatlıkla 2'ye yazabiliriz
3) Fenerbahçe - Souza / Topal / Giuliano
-Bence fenerbahçe ne kadar kötü de denilse deplasman da en yakın rakibine göre 10 puan fazla topladı şans diyebiliriz ama şanssızlıklar da yaşadılar tesadüf denemeyecek kadar fazla topladılar.
4) Beşiktaş - Medel / Tolgay / Talisca
-Bütünlük yok zaten merkezden gelip gol atan en son takım olmaları lazım genel de kanatlara açılıyorlar zaten bi Talisca uzaktan atıyor o da olmasa adamlar merkezden hiç gol atamayacaklardı

Galatasaray Scout ekibi, takımı gençleştirmek adına Hertha Berlin'in 17 yaşındaki orta sahası Tarık Gözüşirin'i önerdi. Son kararı teknik heyet verecek. [Transfermarkt De]

26 mayıstaki haber.bu cocuk ne oldu acaba,aldıkta altyapıda mı

Ben diyalog yaşamak için gelmedim zira sen ve sen gibiler anca bu forumun güzel havasını kirletir... Beni kendinizle karıştırmayın zira Bir Allahtan korkarız siz kimsiniz ki sizden korkup sözde yedek hesabı açıp yorum yapıcam... Bir de utan diyor aynaya bak diyor seni adam yerine koyup ciddiye alsam sinir krizlerine girer telefonu kırardım dicem ama neyse ki öyle bir sorunum değilsin... Galatasaray’ın bu zor günlerinde geleceğin ışığı olabilecek gençleri Fener’e karı yapacaksınız yetinmeyip üstüne kuma getireceksiniz bir de bana utan diceksiniz... Galatasaray taraftarının hergün bir umutla açtığı bu forumun havasını kirletip milleti zehirliyorsunuz... Ben hakkımı helal etmiyorum beni bir daha da alıntı yapma... Hoş yapsan da sizin gibilere yazacak yorumum yok zaten... Zehriniz kendinizi zehirlesin daha ne diyim

Sen harbi sorunlu bir veletsin yav :D

Adam onu Sergen'i kızdırmak için yazdı gtnden kılıf uydurup sonra kendi yalanlarına inanma

Üye olmak için bugünü seçmiş beyimiz ne tesadüf,asıl hesabına geçte erkek gibi tartışalım tabi o yürek varsa

Bu arada Sergen ve onun ayarında olan altın insanlar iyi ki varsınız... gerçekten hayranlıkla takip ettim yorumlarınızı... Hep yapıcı oldunuz hem takımınızı savundunuz... Taraftarlık gönül işidir... Yürekten gelir... Takımın yenilir sen futbolcudan fazla üzülürsün koca gecen karamsarlıkla geçer... Yendiğinde futbolcudan daha mutlu olursun çünkü onlar profesyoneldir parasını alır futbolunu oynar ama sen amatörsündür cebinden para verirsin duyguları ondan daha yoğun yaşarsın... Hayırlısı neyse o olsun... Dediğim gibi hep teşekkür etmek istemiştim ama fırsat olmamıştı iyi ki varsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri