Ömer Tezcan
10 Numara!
Eşekçi üyelik açmak için böyle bir anı beklemez yav.Kendisi bir deha olduğu için veya sözler çok anlamlı bizi düşünmeye ittiği için
veya
son seçenek eşek sevdiği için
Eşekçi üyelik açmak için böyle bir anı beklemez yav.Kendisi bir deha olduğu için veya sözler çok anlamlı bizi düşünmeye ittiği için
veya
son seçenek eşek sevdiği için
La uğraşma milletle hadi 1 2 olur herkes fake hesap mı açıcak dertleri ne transfer dönemi gelen giden çok olur zaten normal olarak.
Çünkü feykler neyse yav ne haltları varsa görsünler çokta tın
99 depreminde kocaelidemiydiniz ?Olabilir dikkatli olmak lazim bu aylarda
1999 daki güneş tutulmasının aynısı olacak 11 agustosta,ama umarım olmazklima gerekli bu sıcak yaz aylarında deprem olucakmış doğrumu acaba
klima gerekli bu sıcak yaz aylarında deprem olucakmış doğrumu acaba
burada sicakliga alisik olmadigimiz icin oluyor bunlarBen de kıpırdamadan terliyorum şu an.
Demin düş aldım yine alacağım sonra yatmadan önce. 2 hafta sonra Adana ya uçacağım burada böyleyse cayır cayır yanan Adana da ne yapacağım hiç bilmiyorum vallah.
Bugün antrenmanda 1,5 saatte güneşte yanmışım yav suratım kıpkırmızı, ıstakoz gibiyim aynı.
sent via GSC
Bu mobbing işi bana da olabilir gibi geliyor
kalp ?Olabilir Aysegul hnm. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Evet yasadim hatirliyorum depremi99 depreminde kocaelidemiydiniz ?
Haluk Yürekli: "Gomis konusunda Galatasaray yönetiminin, Gomis'i medya üzerinden itibarsızlaştırdığını düşünüyorum."
Biraz daha ugras satacaksin![]()
kalp ?
Dikiş tutmaz artık gitsin 33 olacak ve zam istiyor
Bu olayları yaşanmamış kabul edip devam edebilirse kalsın
Bodrum - Ankara otobusundeydim. Cok kotu bir gundu. Allah bidaha yasatmasin99 depreminde kocaelidemiydiniz ?
Dikiş tutmaz artık gitsin 33 olacak ve zam istiyor
Bu olayları yaşanmamış kabul edip devam edebilirse kalsın