GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 155

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
155/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Gomis'e 'çok pahalısın' diyen yönetim, Feghouli'ye niye demiyor? 3.8 milyon Euro alıyor Feghouli de."
onada sıra gelır reıs.gelecekte. kulup mecbur çunku. transferde adım atacak halleri yok.
sezon sonuna doğru apo bi önceki sene yapılan transferlerın sözleşmlerini maddelerini okudukca baygınlık geçirdik hoçamla falan dıyordu. hanı bi imkan olsa gecen yıl gelenlerden bi fernando kalır belki o bile gönderilir.

Hagi, Filipescu, İlie ve Popescu'nun formsuzluğu sarı kırmızılı camianın sabrını taşırdı.

G.Saray'ın kilit noktalarında oynayan Rumen futbolcular, Hagi, Filipescu, İlie ve Popescu'nun formsuzluğu sarı kırmızılı camiayı isyan noktasına getirdi. Sahada adeta kaçak güreşen, hiç riske girmeyen Popescu ile kaprisleriyle sorun yaratan ancak buna karşın kötü oynamaya devam eden Filipescu, Rumenler arasında en çok tepki gören iki isim.

Adrian İlie istikrarsızlığıyla dikkati çekerken, kendisinden çok şeyler beklenen Hagi de klasını sadece küçük maçlarda gösterebiliyor. G.Saray Kulübü'nden sızan bilgilere göre dünkü G.Birliği yenilgisinin baş aktörleri olan Hagi, İlie, Popescu ve Filipescu'nun dikkati çekilecek. Kendilerine çeki düzen vermedikleri taktirde takımda operasyon yapılacak.

Milliyet
06.10.1997 - 00:00, Son Güncelleme: 06.10.1997 - 00:01

Vay arkadaş :asd:

Fatih Terim'in "İyi bir teklif gelirse satın" dediği Younes Belhanda'ya Premier Lig'den teklif geldi.

Crystal Palace, Belhanda için 6 milyon euroluk teklif yaptı. Buna karşın Belhanda ayrılmayı düşünmüyor (Akşam) FutbolArena on Twitter

Fanatikcomtr: Galatasaray, Andre Silva’nın kiralanması konusunda Milan’la anlaştı. Yönetim 22 yaşındaki golcüyle pazarlık halinde. 4 milyon Euro talep eden Portekizli indirimi kabul ederse, transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu civarlarda para verilecekse 3-4 aralığında yani, Gomis ayrilacaktir

.
370d8e7673831c2c57cb1de6236043a6.jpg

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sabah 0600 gibi höwedesin menajeri aradı Almanca bilmediğimden ne dediğini anlayamadım kusura bakmayın.

Bir de Albayrak çaldırdı kapattı , sanırım transfer gelişmesi yaşanacak, takipte kalın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrağın kontörü mü yokmuş? :LOL::LOL::LOL:

Haftaya super kupa ve Cumasında lig başlıyor şaka maka bişey kalmadı acil 2-3 transfer lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri