Günaydın, fazla takip edemiyorum ama doğru düzgün elle tutulur dedikodu bile çıkmıyor herhalde bu sene. Aslında Onyekuru'da olduğu gibi gizli gizli birkaç adamı bitirebilsek daha keyifli oluyor ama o da galiba istisna oldu. Bir daha öyle son dakika transferi olacağını sanmıyorum bu sene.
Gomis işi de çok sıkıntı. Aldığımız zaman sevindiğim, çoğunlukla savunduğum bir adam. Ama adama medya üzerinden mobbing uygulanıyor demek de tuhaf. Kulübün mali durumunu sağır sultan duymuşken, 33 yaşına gelmiş Avrupa piyasasını tamamen kaybetmiş bir adam menajerini kulübe gönderip "Ya siz geçen sene manyak gibi bize 6-6,5 milyon Euro yıllık vermeyi kabul etmiştiniz. Çok bonkörsünüz hadi bu sene de kabul edin, hatta etmişken bir sene daha sözleşme yapalım güzel bir emeklilik ikramiyesi çıksın." dedirtiyorsa, bu adam bizi Arap kulübü gibi görüp takımı kendisinin şampiyon yaptığı imasında bulunuyordur zaten. Demesine gerek yok yani, karşındakini böyle aptal yerine koymaya çalışıyorsan bu cümleleri direkt kurmana gerek yok.
Sıradan bir Fanatik haberi falan olsa bunları düşünmezdim ama adamın menajeri çıkıp oraya buraya saçmalıyorsa bu iş ciddidir. Bu saatten sonra da bize geçen senekinin yarısı kadar fayda gelmez kendisinden ki taraftar tepkisinden çok etkilenen bir adam. Azıcık üzerine varsan darmadağın olacak. İki taraf için de felaket. Ya çıkıp diyecek ki menajer kendi kafasına göre iş yapmış ben işime bakarım ya da yönetimle anlaşamadım kulüp bakıyorum. Başka bir yol göremiyorum şahsen. İki türlü de bizim en kısa zamanda Gomis'i fazla aratmayacak bir adam almamız şart. Yoksa ortada kalırız.