GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 170

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
170/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla transfer yapan takımız...Kim deli gibi transfer yapıyor? Bundan sonra böyle alışın...Gelenden çok giden olacak ve az borcu olan çok borcu olanı geçecek...Nihayet insanlar anladı sportif faaliyetle değil mali disiplinle sportif başarı gelir...

Bana birşey anlatmalarına gerek yok Uğur bey.

4-5 transfer isteyen, devre arasında sadece sol bek alınıp orta saha transferini yapmayan, ve buna rağmen sesini çıkarmayan Fatih hocama söyleyin bunları. Ayıp. Adam CL hayalini kuruyor, Tudor gibi çapsızlara bi ton para harcanırken, bu adamın istekleri hala yerine getirilmiyor. 1 ağustos olacak nerdeyse.

Ayıb vallahi ayıb.

622 milyon EU borcu olam takım 3 yetenekli genç, 1 üst düzey Prem League topçusu getiriyor. Bizimkisi Rizespor hikayesi anlatıyor.

4-5 transfer isteyen, devre arasında sadece sol bek alınıp orta saha transferini yapmayan, ve buna rağmen sesini çıkarmayan Fatih hocama söyleyin bunları. Ayıp. Adam CL hayalini kuruyor, Tudor gibi çapsızlara bi ton para harcanırken, bu adamın istekleri hala yerine getirilmiyor. 1 ağustos olacak nerdeyse.

Ayıb vallahi ayıb.

622 milyon EU borcu olam takım 3 yetenekli genç, 1 üst düzey Prem League topçusu getiriyor. Bizimkisi Rizespor hikayesi anlatıyor.
3 yetenekli genç mi :asd: Ayew de kiralık...Biz de bir sürü çöp gönderdik biz de kiralık onyekuruyu aldık üstüne muğdatı aldık...Nagatomonun bonservisini aldık biz daha fazla oyuncu aldık üstat...

podyum mankeni aramıyoruz lütfen hem iyi futbolcu dediğin çirkin olur kardeşim bunu destekleyen bir söz
"Eğer biraz daha tipsiz olsaydım, Pele'nin adı dahi anılmazdı" George Best
resized_b48a5-12ee7246kapak.webp

bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yeteneği top bir futbolcunun ayağına ancak bu kadar yakışır izlerken futbol anlamında orgazm olursun ama çirkindir..

Mesela Garry de bir zam hak ediyor. En iyi oyuncumuz sayılır. Yarın obur gun oda ister.

Bu taraf olmak değildir bu gerçeklerdir. Bir oyuncunun peak sezon sonrasi zam istemesi doğal birseydir. Yönetimin oyuncuyu medya üzerinden taraftarın önüne atması eleştirilmeli tersi değil.
Garry ile Gomis' in durumu bir değil, yanlış kıyas. Garry eğer takımda tutulacaksa maaşına zam yapılmalı zaten, rotasyon için alınıp başrole çıkan bir futbolcu, mevcut maaşı kendisine haksızlıktır. Gomis' e ise kuruş zam yapana küfrederim. Bonservis ve imza parasıyla alınmış, halen de kariyerindeki en yüksek maaşı almakta olan, 33 yaşında bir futbolcudan bahsettiğimizin farkında değil misin?. Beğenmiyorsa bonservis ve imza parasını getirsin, hangi cehenneme gidiyorsa gitsin, net...

Ayıb vallahi ayıb.

Sana yakin dusunuyorum ama transfer sezonunun bitişini bekleyelim derim. Eger takviyeler yapilmazsa eleştiri yapalim ama önce bir bekleyelim

SON DAKIKA | Milan ve Galatasaray, Portekizli golcü futbolcu Andre Silva’nın kiralık transferi konusunda anlaşma sağladılar. (CalcioMercato)

boşver be aydın. elmanderin bi gelmeden 120 maçta 20 gol attığını bilmeyen adamlar var. keza necati ateş'de öyleydi ama verdikleri katkı ortada.
elmanderi çok severim oynarken sahaya yüreğini koyan biriydi gol anlamında şunuda söylemek lazım 12 gol 9 asist yaptığı sezon selçuk,melo hatta engin baytarın performansları belirleyici oldu mevcut ortasaha o katkıyı veremez bunlarda var işin içinde..

elmanderi çok severim oynarken sahaya yüreğini koyan biriydi gol anlamında şunuda söylemek lazım 12 gol 9 asist yaptığı sezon selçuk,melo hatta engin baytarın performansları belirleyici oldu mevcut ortasaha o katkıyı veremez bunlarda var işin içinde..

Alakası yok Elmander'in oyun tarzı yüzünden orta sahadan o kadar verim aldık

Futbol sadece gol atmaktan ibaret değil

O zaman Kante dünyanın en boş beleşe adamı

Sonra Melo'nun Sneijder'ın arkasından agladiginiz gibi aglamayın da. Yerine gelecek adama Allah kolaylık versin bu medya ve taraftar baskısıyla 10 gol atarsa öpüp başınıza koyun.

Yarın öbür gün bu takım çuvallarsa Terim de çekip gider beyler o zaman görürüm sizi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt