Doktor haklı, katılıyorum. Test edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 25752
Ekli dosyayı görüntüle 25751
Ekli dosyayı görüntüle 25749
Ekli dosyayı görüntüle 25748
Ekli dosyayı görüntüle 25747
Ekli dosyayı görüntüle 25746
Kari gibi laf cakip beni engellemis bu yumusak adamDoktor haklı, katılıyorum. Test edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 25752
Ekli dosyayı görüntüle 25751
Ekli dosyayı görüntüle 25749
Ekli dosyayı görüntüle 25748
Ekli dosyayı görüntüle 25747
Ekli dosyayı görüntüle 25746
Transfermarkt niye bizim futbolcuların değerini bu kadar düşürüyor, bilgisi olan var mı? Şampiyon takımdaki oyuncuların değerlerinin bu kadar düşmesi bana normal gelmiyor, neye göre belirleniyor bunlar?
bize Hakan Çağlanoğlu lazım yaa,hem 10 no'd top taşıcak-hem frikik atacak-hem korner atacak-herşeyiyle serbest tam isteyeceği her şey bizde var.
Sergen alt yapı oyuncu kalitesi bakımında ülkede en iyi kulüp hangisi?
Diğer kulüpleri hiç bilmiyorum ondan sordum. Bizimkiler ama harbi iyi. Keşke 1461 trabzon gibi bi takımımız olsatabiki Galatasaray,sonra altınordu ve buca geliyo
Hoca onu çok tutuyordu çocuk sakatlandı. Yeni yeni iyileşiyor, keşke sene başı kampı yeseydi çok üzüldüm onaAhmet çalık yerine Ozan'ın yedek olmaması Galatasaray'a ihanettir,ben bunu bilir bunu söylerim.
Aman abi ya ne yapacaz temposuz topçuyu
eski yönetcimiz ışıtan gün başkanın takımı var hollanda 1. liginde.bazı gencleri oraya kiralayabiliriz,pilot takımıız olacakalr insallahDiğer kulüpleri hiç bilmiyorum ondan sordum. Bizimkiler ama harbi iyi. Keşke 1461 trabzon gibi bi takımımız olsa
Tr'yi komple silmiş onlar Tr'ye gelen tüm topçuların değeri düşüyor.
Hoca onu çok tutuyordu çocuk sakatlandı. Yeni yeni iyileşiyor, keşke sene başı kampı yeseydi çok üzüldüm ona
ne temposuzu ula geçen sene ölü Milan'a suso ile vites attıran 2 adamdan biriydi,geçen sene cengiz ayağına performansı konuşulmadı ama baya iyiydi eleman