GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 197

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,8K
Sayfa
197/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce belhanda.bize onyekuruyu ve garryi oynatabilecek bi 10 numara lazım.sinan veya dogan canı forvet arkasında görmek istiyorum acıkcası
Önce feghuli 2. Sırada belhanda . Şu an belhanda feg den daha iyi ama sadece feg den . Kanatta çöp feghuli yerine 3 tane adam koyarsın ama belhanda mevkisinde tek kişi. Feghuli de belhanda da boş ama feghuli bildiğin rezil

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazırlık maçında adam asılmaz. Hani diyorsunuz ya gençler kadar katkı vermiyor Belhanda, Feghouli vs.

Elbette gençler çabalayacak forma veya kadroda kalabilmek için... Yunus oynasın diyorsunuz hee görürüm Yunus'u CL maçında ayağı titrerken. Bu dediğimden Yunus kötü anlamı çıkmaz tecrübe ve oynayarak kazanılacak oyun zekası henüz genç oyuncularda yok. Yavaş yavaş kazanacaklar.

Öyle kolay değil genç oyuncu yetiştirmek. Belki 10 tecrübelinin arasına 1 tane direk koyabiliriz. Bu işler öyle Feghouli'yi kes Yunus oynat diye ilerlemiyor bu kadar toz pembe değil. Fernando bile oynamıyor şu an. Kalitesinden şüphe eden varsa zaten futbol takip etmesin.

İlk 11 oyuncuları zaten kasmaz hazırlık maçında. Resmi maçlar başladığında bir de 3. Haftadan sonra hepsi form tutar o zaman 360 derece dönersiniz. Sinan, Onyekuru, Muğdat ve gençler oynayacak ki kadroda bizde varız diyebilsin. Hee o zaman diyeceksiniz her hazırlık maçında kadroya girmeye çalışan adamlar oynasın ama as oyuncuların kondisyonu için bu maçlarda oynaması gerekiyor. Yani çok takmayın hazırlık maçlarını sezon başlayınca as oyuncular zaten oynar merak etmeyin. Sadece gayretli oyuncuları takdir edip kazandığımız oyunculara sevinmeliyiz.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ALT YAPI DOSYASI:

Bülent Korkmaz 1985
Suat Kaya 1986
Tugay Kerimoğlu-1987
Okan Buruk-1990
Mustafa Kocabey-1992 (Alt Ligler de bıraktı)
Ceyhun Eriş-1995 (STSL ve PTT ile bıraktı)
Emre Belözoülu-1996 (STSL)
Kerem İnan-1998 (Alt Liglerde bıraktı)
Sabri Sarıoğlu-2003 (?)
Uğur Uçar-2005 (STSL)
Cafercan Aksu-2005 (Alt Ligler)
Arda Turan-2006 (Zirveden dibe -STSL)
Ferhat Öztorun-2006 (STSL)
Mehmet Güven-2006 (PTT & STSL)
Özgürcan Özcan-2007 (Alt Ligler)
Semih Kaya-2009 (Çek Cumhuriyeti)
Murat Akça-2009 (STSL)
Emre Çolak-2010 (Arabistan)
Cem Sultan-2010 (Alt Ligler)
Anıl Dilaver-2011 (Amatör)
Eray İşcan-2012 (?)
Berk Ünsal-2013 (Alt Ligler)
İsmail Çipe-2015
Birhan Vatansever-2016
Celil Sağır-2017
Ozan Kabak-2018 (muhtemel)
Yunus Akgün-2018 (muhtemel)

SONUÇ: Alt yapımız sandığımız kadar iyi değil.

Mutlaka güçlendirilmeli.

Bülent, Suat, Tugay, Okan, Emre, Arda sonrası 1 tane top class seviye de oyuncu çıkaramamışız. Bunlardan da Emre Zeytinburnu'dan 14 yaşında bize gelmişti.

Bir alt sınıf olup bizde forma şansı bulan

Sabri
Semih
Emre

de belli ölçüde katkı verdi.

Ama 30 yıllık dönemde koca Galatasaray 8-9 futbolcu ancak çıkartabildiyse şapkayı öne koyup düşünmeli.

Karabükspor İdari Menajeri Fazlı Ulusal: "Bir oyuncu vardı, Karabük geçen sezon 750 bin Euro teklif etmiş. Aynı futbolcuya ben 120 bin Dolar teklif gönderdim, kabul etti. Sordum ona bu durumu. 150 bin Euro civarında para bana kalacaktı, gerisini yönetimdekiler paylaşacaktı dedi."

vah vah

hay belhandanızı öpeyim feg bariz ondan daha iyi sezon geçirdi ama yeterli değil diye eleştiriyoruz ama siz hala belhanda daha iyi fegden diyorsunuz yahu 2 side yetersiz ha sıralama isterseniz feg daha iyi bütün istatistikler bunu kanıtlıyor ama yeterli mi değil ikiside yetersiz ,uzatmaya gerek yok keşke gitseler fegi tutan biriyim ama yinede gitmesini istiyorum , gençlere şans gelir böylece gördük ki gayet iyiler var aralarında.

bakın bişey bildiğimden degil ama bence feghoulinin hala sakatlıgı var,fiziği el vermiyo bişeylere.ameliyat olursa olsun,daha iyi bi feghouli görelim yeterki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt