GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 278

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
278/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her an hataya musait ha

Adam gecen sezon buyuk maclarda forvetlere adim attirmadi + en istiklari oyuncularindan biriydi

Hadi her an sakatlanabilir de kabul edilebilir olsun, her an hataya musait cumlesi Serdar'i gommek icin yeni arguman galiba

Geçen sezon her maç öncesi bu yorum yaziliyordu ama adam neredeyse her mac bunu diyenleri yaniltti. Kadiköyde sahanin en iyilerindendi, Soldadoya nefes aldirmadi. Basaksehir macinda da aynisini Adebayora yapti. Böyle devam edebilirim.

Adam bazen sacmaliyor ama saatli bomba algisi yanlis. Guven veriyor.
yok be abi valla her an saçmalıcak diye içim gidiyo. kuş stadında video hakem olsaydı serdar yakmıstı bizi soldado ile olan bi pozisyonu net penaltıydı.

<section id="01082018">

<div class="contaier">
<div class="row">
<div class="col-md-4">

<h3>Ndiaye</h3>

</div>

<div class="col-md-4">

<h3>Akbaba</h3>

</div>

<div class="col-md-4">

<h3>A.Musa</h3>

</div>

</div>

</div>

</div>

</section>

Biraz sakin olalım renktaslar. Gereksiz gerilim olmuş yine. Ben gereken hamlelerin yapılacağına eminim ayrıca daha hazırlık donemindeyiz. Tam randıman beklemeyelim takımdan en azından Pazar akşamına kadar. Hocayı özellikle bu denli gömen arkadaşlarimi anlayamıyorum. Lütfen biraz sabır ve saygı. Tudor'un ekmeğini yiyor dediğiniz insan bizde tam yedi şampiyonluk görmüş hocamız,Fatih Terim. Bu lafı söylerken bile besmele çekmek gerekir yahu. Ben en iyisi olacağına dair inancımı koruyorum. En azından şu anki şartlarda.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alagavat Ugur yine is basinda Setenay'a garip garip yavsiyor yok universite yillariymis ogrenci evleriymis sakalarmis gevezeliklermis bir de igrenc bir gulme sesi var galiba ben basicam bu studyoyu bu gidisle kodugum cocugu ne pislik bir herifmis yaww sakiz gibi

Belhanda yi yere göge sigdiramamasindan bile belli ne mal oldugu.

mücadeleci,savaşcı,korkusuz tekmeye kafa uzatıyo. o yönlerini seviyorum. biraz da şu sakarlığı olmasa yanında onu tamamlayıcı birisi olsa tamam da partneride dengesiz

Ben de tam bunu diyecektim

Mesela Lovren cok elestiriliyordu Liverpool'da, Serdar'a benziyor bayagi tarzi oyunu falan

Yanina Van Dijk gibi her seyi becerebilen bir stoper aldilar, Lovren acayip derlendi toparlandi

Bize hizli, fizikli, kafa toplarinda iyi, deneyimli, pozisyon almada iyi, oyun kurabilen, akilli, yuksek konsantrasyonlu, hamlelerinde sakarlik yapmayan bir stoper lazim

Serdar da Maicon da onun yaninda ihya olacaktir

Ama nereden bulacagiz kaynagi da stoperi de hicbir fikrim yok

Gerçekleri oturup konuşmak lazım geçen senede bundan bahsettim bizim hedefimiz CL olmamalı CL yi sadece ekonomik güç olarak kullanıp her sene 50 m Euro para kulübün kasasına girmesi gerekiyor. Şu an lig > şampiyonlar ligi kim ne derse desin bu sene de şampiyon olduğumuz taktirde hem fener hem de beşiktaş ekonomik olarak ekstra gelirler olmadığı için daha da güç kaybedecekler.
Kadro geçen sene 12-13 kişiyle yedekten gelen Sinan'la şampiyon olduk bu sene rotasyonla beraber kadroyu 16-17 ye çıkarırsak ligi rahat götürürüz ama Avrupa'ya yetmeyecektir Avrupa da başarı için tecrübeli ve üst klas yani A+ plus oyuncular lazım ki şu an onlara ne bonservis ne de maaş verebiliriz bir kaç yıl daha verebileceğimizi düşünmüyorum bizim sistem öncelikle Avrupa'da başarıdan öte düzlüğe çıkma politikası olmalı Riva ve Florya'dan gelecek paraların direk borçlara gidip sıfırlaması için her sene şampiyon olup CL ye gitmeliyiz en azından bunu 4-5 sene başarmalıyız o zaman diğer kulüplerle aramızdaki fazlasıyla açılacaktır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt