Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Gervinho zapata hamleleri mükemmel olur bence
Muslera
Mariano Zapata Denayer Nagatomo
Fernando Donk
Henry Gervinho Gary
Gomis
Muslera
Mariano Zapata Denayer Nagatomo
Fernando Donk
Henry Gervinho Gary
Gomis
Yasin Öztekin: “Galatasaray’a birdaha benim gibi bir kanat oyuncusu çok zor gelir.”
![]()
Yasin Öztekin: “Galatasaray’a birdaha benim gibi bir kanat oyuncusu çok zor gelir.”
![]()
Üstad bize facebook veya twitter'dan bir mesaj iletmen yeterli olurdu. Hosgeldiniz bu aradaS.A beyler sonunda normal hesabımın şifresini hatırlayabildim
Heis içimizdeki Göztepe ve saksı holiganlarını temizleyeceğiz.Eeee bazisi saksiya saplar, bazisi suya.
Eyvallah hocam.Birde şu emre akbaba meselesinde oyuncuyu ikna etmek için ufaktan bir çalışma mı başlatsak;?Üstad bize facebook veya twitter'dan bir mesaj iletmen yeterli olurdu. Hosgeldiniz bu arada![]()
Wendel gelsin, bir macina denk geldim Fernando ile muthis ikili olurlarSporting'den Maicon için takas teklifi!
Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Maicon için Sporting Lisbon'dan takas teklifi geldi…
Fotospor'un haberine göre; Radoslav Petrovic, Wendel, Bruno Cesar, Mane, Doumbia ve Castaignos’tan bir veya ikisine karşılık sambacıyı istediler.
Galatasaray yönetimi ise 5 milyon Euro satış rakamı belirlediği Maicon için sadece takas teklifini kabul etmedi.
Galatasaray'ın Castaignos ve para karşılığında Sporting'e Maicon transferi için onay verdiği bildirildi. Portekiz kulübünün vereceği cevap, transferde belirleyici olacak.
Bu arada Fatih Terim'in AEK ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de görevlendirdiği Maicon, takımına 2 golle destek oldu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray'in adi Emre Akbaba'yi almaya yetmiyorsa biz bu isi birakalim zaten hocam. Devre arasi imzalariz, sezon sonu da bedava gelir. Para kaptirmamak lazim su Alanyaspor'a.Eyvallah hocam.Birde şu emre akbaba meselesinde oyuncuyu ikna etmek için ufaktan bir çalışma mı başlatsak;?
Bende numarası mevcut. Gsc adına bir msj mı atsakGalatasaray'in adi Emre Akbaba'yi almaya yetmiyorsa biz bu isi birakalim zaten hocam. Devre arasi imzalariz, sezon sonu da bedava gelir. Para kaptirmamak lazim su Alanyaspor'a.
Kiralayabilsek şu Napolideki Rog ilaç olur bize hocamNdiaye gelmiyorsa Bennacer isine geri dönelim , Bir ara baya ismi geçmişti
EditBunlar kaleci almayacak anlasildi, belki Harun falan cuzi bir bedele
Parayi 10 numaraya gomecekler santrafor isi de yalan olacak