GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 351

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,7K
Sayfa
351/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'yi övmek amaçlı demiyorum da şu yerden yere vuran arkadaşın keşke geçen sene Gomis geldiği zaman yazdığı saçmalıkları bir görseniz de ciddiye alıp almamaya sonra karar verseniz ne de güzel olurdu.

Hah mesela birkaç örnek buldum

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Di Marzio: "Gomis Galatasaray'da!"

Yani hangi birini koyayım bilemedim adamın normal mesajı yok anasını satayım.
Aynen öyle belli zaten triplerinden nasıl bir kişilik olduğu

Arkadas abartmis biraz da Emre burda abartildigi kadar iyi bir futbolcu da degil. Bunu belirtmek lazim. Rotasyon için de is yapar ama ilk 11 için dusunuluyorsa bence yanlis tercih.

Emre'yi 10 da oynatsak belhanda var rotasyon olur diyemiyorum 8 numarada rakibi yok orda biraz pişmesi lazım ama başka oyuncu olmadığından yine 11 e yazabiliriz

Hachim Mastour muthis yetenek ama hem fizik olarak bitik hem de kafadan kirik

Cogu Faslinin yasadigi disiplinsizlik problemleri yasadi ve yasiyor

Artik yasi da geldi, adam edilecek noktayi gecti

1m TL'ye oynayacaksa gelsin

Emre'yi övmek amaçlı demiyorum da şu yerden yere vuran arkadaşın keşke geçen sene Gomis geldiği zaman yazdığı saçmalıkları bir görseniz de ciddiye alıp almamaya sonra karar verseniz ne de güzel olurdu.

Hah mesela birkaç örnek buldum

Di Marzio: "Gomis Galatasaray'da!"

Yani hangi birini koyayım bilemedim adamın normal mesajı yok anasını satayım.

Tek kelimeyle muazzam.

Emre'yi 10 da oynatsak belhanda var rotasyon olur diyemiyorum 8 numarada rakibi yok orda biraz pişmesi lazım ama başka oyuncu olmadığından yine 11 e yazabiliriz
Bana Real örnegi daha cazip geliyor yani 1 libero (casemiro-fernando) 2 modern 8 (badou/belh-modric/kroos).
su varya
fb macinda goruntuyu durdurup 2 cmlik arayi gosterip tolga garye pas vermedi diye firfir yapanlari heralde olduren darbe olur
bizim taraftari bilirsin reis bugun taparlar yarin yakarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt