Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tweeteri sadece haber takip etmek için kullanıyorum

Mesaj vs bu tarz etkileşimler yapmıyorum

Galatasaray Fans (@1905GSFANS) | Twitter

Şu herif nereden bulduysa beni takip etmiş dedim Allah Allah neden takip etti

Sonra bir baktım 48k kişiyi daha takip etmiş işsiz herif :ROFLMAO:

@ekinayaz5: Bruno Martins İndi’nin 1 yıllık kiralık + satın alma opsiyonlu kadroya katılması için uğraşılıyor. Sol stoper olması, hemde sol beki yedekleyecek olması bu transferi çok istememizin sebebi. Stoke göndermek istiyor ve kendisi Milli Takım’a dönmek istediği için transfere sıcak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

19:30
Sheffield Utd - Swansea
İngiltere Championship
Bein Sports

kacmaz.

@ekinayaz5: Bruno Martins İndi’nin 1 yıllık kiralık + satın alma opsiyonlu kadroya katılması için uğraşılıyor. Sol stoper olması, hemde sol beki yedekleyecek olması bu transferi çok istememizin sebebi. Stoke göndermek istiyor ve kendisi Milli Takım’a dönmek istediği için transfere sıcak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimi satacaz ki biz bu adamlari alalim ? Belki carole

sallıyor martins indi zaten hem bjkye hem fbye yazıldı. fanatik yarın da bize yazar, gazeteler benden haber alıyor der. çok boş iddialar çok.

8 numara alalım bari yeter bsska da birşey istemiyorum onu da yapsinlar bir zahmet

gecen gun zapata haberleri dönüyordu sanırım
son durumu nedir, iş yapar mı sizce

gecen gun zapata haberleri dönüyordu sanırım
son durumu nedir, iş yapar mı sizce
Volkan Kılıç: "Galatasaray, Milan'dan Kolombiyalı stoper Cristian Zapata için 1.5M euroluk bir teklif yapma hazırlığında." FreeKick on Twitter

böyleymiş haber. oyuncu satışı olursa eğer alinabilir denayer kiralanamazsa

B1A FLAŞ! | Fatih Terim: "31 Ağustos'a kadar transfer süreci her şeye gebe. Bir değişim yaşayacağız, yaşamalıyız. Bu idari de olabilir, teknik de olabilir. Bulunduğumuz şartlara göre hareket ediyoruz. Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Gece gündüz hep beraber çalışıyoruz." Ben 1 Aslanım on Twitter

Fatih Terim: "Yunus üzerinde durduğumuz oyunculardan biri. Her gün, gelişmesi adına önemli olacak. Hem fizik olarak, hem mental olarak daha da alışacak. Bu sene öne çıkanlardan biri o olur. Beğendiğim, çok da yer verdiğim, yarın da belki yer verebilirim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt