Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda okadar yazdik kiralik oyuncularin kiralama bedelinin de sat/al cezasina dahil oldugunu.

Hoca da oyuncu satmadan takviye yapilmayacagini aciklamis

Fatih hocanın öyle bir açıklamasını bulamadım. Aksine, uğraşıyoruz elimizden geleni yapıyoruz ama zorluklar da var şeklinde bir açıklamasını bulabildim.

Sergen Zeren anlık
unnamed.gif

Yatanlara iyi geceler

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sattigimiz kadar oyuncu alacagiz,henuz bir satma operasyonumuz yok demis hoca

Kiralik oyuncular kiralama bedeli de sat/al cezasina dahil,bilmeyenler varsa ögrensin oyuncu satilmadan beklenti icine girmesin

1-2 oyuncu satmak zorundayiz yoksa takviye yapmak cok zor olacak,ingiltere liginde transfer dönemi bitecek olursa belki bedelsiz oyuncu kiralayabiliriz

Şuan tansfer dönemi bitse Onyekuru'yu şampiyonlar ligine bildiremeyecez açık var. Carole falan en kötü 1 milyon euroya gider diye düşünüyorum

Oyuncularimizin yüksek ücretlerinden dolayi satis yapma ihtimali cok düsük

Gerizekali dursun dan önce aysal mali da ayni hatayi yapmisti sonra oyuncular elimizde patliyor

Beyler size cok onemli birsey soyleyecegim
bizden bir mok olmaz

Barcelona'ya gitme hatasını yapmasına rağmen gelmiş geçmiş en sevdiğim futbolcudur kendisi . :hat:

CL'yi cok istiyordu, dogrusunu da yapti

2006'da hain Lehmann kalbimizi kirmasa gelmisti CL

Arsenal bambaska olurdu belki de

Ayrica Messi - Eto'o - Henry uclusunu izlemek ciddi bir zevkti, o Barca da tiki takadan ziyade direkt kaleye akin yapan Deco'lu Giuly'li lezziz Barca'ydi

Deco ki hele harika bir adamdi

Arsenal'de kalmalıydı . O klüpte ölene kadar kalması gereken bir oyuncu varsa kendisiydi .

Aglaya aglaya gitti yaw. Cidden suclamiyorum adami. Kulup cokuse geciyordu, cok belliydi. Kroenke'ye satilmis, David Dein yollanmisti. Kulup kuculmeye gitmeye baslamisti. Fazla bile kaldi.

Bunu ciddi bir Arsenal sempatizani olarak soyluyorum.

Zaten yillar sonra kisin alti ayligina geri dondu, muthis son dakika golleri atti (10/11 ya da 11/12 sezonu olmasi lazim). Herkesi dusundurmustur ya gitmeseydi ne olurdu diye.

Aglaya aglaya gitti yaw. Cidden suclamiyorum adami. Kulup cokuse geciyordu, cok belliydi. Kroenke'ye satilmis, David Dein yollanmisti. Kulup kuculmeye gitmeye baslamisti. Fazla bile kaldi.

Bunu ciddi bir Arsenal sempatizani olarak soyluyorum.

Zaten yillar sonra kisin alti ayligina geri dondu, muthis son dakika golleri atti (10/11 ya da 11/12 sezonu olmasi lazim). Herkesi dusundurmustur ya gitmeseydi ne olurdu diye.
Ben Arsenal hayranıydım . Kendisinden sebep Fransa'nın da . Onu 14 numaralı Arsenal 12 numaralı Fransa formaları dışında bir formayla görmek üzücüydü . CL'si olmaz ama daha büyük bir kariyeri olurdu bence .

Ben Arsenal hayranıydım . Kendisinden sebep Fransa'nın da . Onu 14 numaralı Arsenal 12 numaralı Fransa formaları dışında bir formayla görmek üzücüydü . CL'si olmaz ama daha büyük bir kariyeri olurdu bence .

Belki senin parametrelerine gore daha buyuk olurdu, objektif olarak cok fazla sey kazandi ve kesinlikle degerdi bence. Ronaldinho ve Messi gibi adamlarla top oynadi. Kendini bir kez daha kanitladi. Arsenal altyapisinda falan yetismis olsa bir nebze hak verecegim ama oyle bir durum da yoktu ortada.

Hicbir sekilde satip gitti denemez kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt