Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
setenay hanimin dudaklari goz kamastiriyor
Kendisiyle golu koklamak isterdim
Kriz geldi ahahahahahaahhaahha
Barcelona'ya gitme hatasını yapmasına rağmen gelmiş geçmiş en sevdiğim futbolcudur kendisi .![]()
CL'yi cok istiyordu, dogrusunu da yapti
2006'da hain Lehmann kalbimizi kirmasa gelmisti CL
Arsenal bambaska olurdu belki de
Arsenal'de kalmalıydı . O klüpte ölene kadar kalması gereken bir oyuncu varsa kendisiydi .
Ben Arsenal hayranıydım . Kendisinden sebep Fransa'nın da . Onu 14 numaralı Arsenal 12 numaralı Fransa formaları dışında bir formayla görmek üzücüydü . CL'si olmaz ama daha büyük bir kariyeri olurdu bence .Aglaya aglaya gitti yaw. Cidden suclamiyorum adami. Kulup cokuse geciyordu, cok belliydi. Kroenke'ye satilmis, David Dein yollanmisti. Kulup kuculmeye gitmeye baslamisti. Fazla bile kaldi.
Bunu ciddi bir Arsenal sempatizani olarak soyluyorum.
Zaten yillar sonra kisin alti ayligina geri dondu, muthis son dakika golleri atti (10/11 ya da 11/12 sezonu olmasi lazim). Herkesi dusundurmustur ya gitmeseydi ne olurdu diye.
Ben Arsenal hayranıydım . Kendisinden sebep Fransa'nın da . Onu 14 numaralı Arsenal 12 numaralı Fransa formaları dışında bir formayla görmek üzücüydü . CL'si olmaz ama daha büyük bir kariyeri olurdu bence .