Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdül bey yine çıkıp bu takım Terim'in antremanını yemedi diye hortlar mı acaba? Geç kaldık çok geç. Bu takımın radikal değişikliklere ihtiyacı vardı. Bizim başımızda ise plansız programsız bir yönetim var. Sonumuz hiç hayırlı değil.

Yapacak bir sey yok, moral bozmaya da gerek yok, demek ki hayirlisi buymus, bu sonuc, bazi oyuncularin gosterdigi oyun hoca ve yonetime guzel bir mesaj

Stoper, 8 numara ve forvet

Bu 3 mevkiye oyuncu alinmadigi surece Maicon'u izlemeye devam, Josef Topal orta sahasini izlemeye devam, Gomis'i zorlayan bir forvet olmadigina gore rahat takilmaya devam edecektir

Cozum basit, Carole'u ve Tolga'yi sat 500 bine 3 oyuncu kiralik getir

Yapacak bir sey yok, moral bozmaya da gerek yok, demek ki hayirlisi buymus, bu sonuc, bazi oyuncularin gosterdigi oyun hoca ve yonetime guzel bir mesaj

Stoper, 8 numara ve forvet

Bu 3 mevkiye oyuncu alinmadigi surece Maicon'u izlemeye devam, Josef Topal orta sahasini izlemeye devam, Gomis'i zorlayan bir forvet olmadigina gore rahat takilmaya devam edecektir

Cozum basit, Carole'u ve Tolga'yi sat 500 bine 3 oyuncu kiralik getir
Maicon bu macin en iyisi idi ve mac sonu kotu konusmak olmamış. Gerçekten muazzam oynadı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene o kadar transfer yaptık hala takımda 2-3 net eksik var.

Bir türlü iki sene üst üste oynayacak kadro çıkaramıyoruz.

Bir de ceza gelince iyice sıkıştık.

Şu oyunculardan hangisine para verip alacaklar o da bir soru işareti. Zaten avrupadan talip çıkmaz. Uzak doğu ya da arap pazarından başka bir hedef yok gibi. Orası da genelde albenisi olan oyuncuları tercih ediyor ki bizde öyle oyuncu yok.

İşimiz çok zor.

Acil forvet lazım Gomis kıpırdayamıyor ancak iç sahada gazla iş yapacak bu. Senin menejerinin yiyim ben bak nelere sebeb oldunuz.

Penaltı bile atamayan, adam geçemeyen, bir adım önüne atılan topa koşamayan forvetin keyfini bekleyemem isterse adın Higuain olsun ki değil.

Satılıp yerine daha genç, daha azimli, para için kendini rezil etmeyecek biri kiralansın.

Birini bulduk da ikincisi kaldı ya geliyor iş ama bizim hem pasör hem tackling gücü yüksek iki orta saha bulmamız şart. Ne topun bizde kalmasını sağlayabiliyoruz ne rakibi rahatsız edebiliyoruz. Bu kadar kolay geçilen orta saha ile stoperlerde kötü gözükür tabi.

UEFA'nın kısıtlamasından beri yazmıyordum nöbete. Durum zor kabul elimiz kolumuz bağlı ama bu durumda olup da taş gibi takım kuran nice takımlar da var.

Yönetim çok yavaş davranıyor hala. Bu takımın net olarak orta saha, defans ve forvet ihtiyacı var. Tamam Donkla idare ettik biraz geçen sene ama artık olmaz. Peki biz nereye transfer yaptık? Orta saha bağırırken defans bağırırken en az ihtiyaç kanata adam aldık.

Eğer orta saha defans ve forvet takviyesi olmazsa bu sene çok zor işimiz.

Ayrıca senin beğenmeyip zam istediğin maaşa öküz alınır öküz

Mustafa başkanımız şimdi çıkar uefa fesins player ile şeffaf olduk , kadromuz mükemmel herkese teklif var ama yok , fesisn playerle inan edin 3 sene daha buradayım der

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adami efsane baskan ilan ettiler ya. Yaptıgı hicbir sey yok. Basketbolu da bitirdi hep aglama edebiyatı. Ndiaye satti oyunculara para odedi sanki kendi cebinden ödemiş gibi pazarladı. Burak elmas falan bu adamdan ayrildiysa vardir bildikleri.

Evet şampiyon kadro modunu kapama zamanı geldi, 3 transfer lazım lig için bile

Adami efsane baskan ilan ettiler ya. Yaptıgı hicbir sey yok. Basketbolu da bitirdi hep aglama edebiyatı. Ndiaye satti oyunculara para odedi sanki kendi cebinden ödemiş gibi pazarladı. Burak elmas falan bu adamdan ayrildiysa vardir bildikleri.

Bu adam dursun gibi vasıfsız adam var diye geldi. Cengiz kim ya ? Kim tanıyordu? Ünal Aysal kulübün içine etti ama adam Avrupa'da tanınan biri , bunjn gibi tipler reklam için geliyorlar işte. Yine diyorum dursun vasıfsızi olmasa kimse bu adamı takmazdı

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hücum konusunda geniş bi kadro var.tek sıkıntı forvette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt