Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon u gömdük de bugün onun yerine başka oyuncumuz oynasa 3-0 biterdi. Belhanda konusuna girmiyorum umarım tez elden s.. Gider. Feghouli çabaladı ama çoğu pozisyonun içine etti. Gomis 3 maç üstüste yapmış gibiydi. Fernando nun pas hataları evlere şenlikti ancak zemin yüzünden laf edemiyorum. Bütün maç boyunca anlamadığım şey bizim salaklar bu zeminde arkadaşını göğsüne uzun ve sert top atmakta niye bu kadar ısrar etti?

Carole oyuna girdi ve sol taraf kevgir oldu. Eren çabaladı, aziz bomba gibi her an patlayacak gibiydi. Lafın özü

Gomis böyle olacaksa teşekkür edilip yollansın
Feg-belh için acil satış planı düşünülsün.
Carole için kalması dışında her yol mubah
Acil b2b-forvet-hızlı bir stoper gelmeli yoksa Şl de averaj takımı olacağız.

Kötü oynayan oyuncular dışında bir parantez de fatih yerime açılmalı bu eleştiri fatih terim gitsin başkası gelsin anlamında değil ama bugun eren belhamda degisikligi haric digerleri yanlisti yunus cok yetenekli ama suan icin fizik gucu hazir degil bir çok pozisyonda iyiniyetli olmasına rağmen çok fazla top kayıplarına bulundu sinan degisikligi daha dogru olurdu sonra selçuk değişikliği selçuk yaptığı paslarin hakkını vermek lazım iyi ama bukez de orta sahamiz selcuk feghouli cok yumusak kaldi hadi bunlar bir tarafa carol degisikligine anlam vermek imkansiz nagatomonun ölüsü bu adamdan iyi son degiskligimiz resmen hic bir ise yaramadı ileriye dönük onyekuru veya sinan fark yaratabilirdi

Şu sergen de 24 saat burada ve hep aynı şeyleri tekrarlamaktan bıkmadı. Kız gibi engelledim engelledim diyor milleti anladık arkadaş engelledin

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugun forumda değildim pek.1 haftadır da dogru düzgün giremedim foruma.ben isterim ki herksle konusayım.ama gomise hain vb laf lar edilirken,sürekli ergen gibi aglayanlar olursa ben de görmek istemiyorum o yorumları

belhanda ve carole gidip.emre akbaba ve ndiaye acil alınmalı.sorun o zaman çözülür.sinan da forvet arkasında oynayabilir.umarım rodrgiues dengesizi yerine onyekuru gibi bi skoreri oynatırız.o da kızaga cekilmeli.yunusta sag kanatta oynamalı.

bugun forumda değildim pek.1 haftadır da dogru düzgün giremedim foruma.ben isterim ki herksle konusayım.ama gomise hain vb laf lar edilirken,sürekli ergen gibi aglayanlar olursa ben de görmek istemiyorum o yorumları
Sergen, insanlar küfür etmediği sürece her şeyi der. Burası forum yani tartışma platformu. Engellemek güzel bir şey değil ve sen bununla ovunuyorsun . Bak ilk defa tepki verdim sana ama engellemek yerine görmezden gel . Gerçek hayatta da her sevmedigin insana engel koyamazsın. Neyse tabii sen bilirsin ama dediklerimi de bir düşün. Belki beni de engellersin ama sana bir abi tavsiyesi . Burada herkes sinirini çıkarıyor bir nevi ciddiye alma burasını o kadar

Sergen, insanlar küfür etmediği sürece her şeyi der. Burası forum yani tartışma platformu. Engellemek güzel bir şey değil ve sen bununla ovunuyorsun . Bak ilk defa tepki verdim sana ama engellemek yerine görmezden gel . Gerçek hayatta da her sevmedigin insana engel koyamazsın. Neyse tabii sen bilirsin ama dediklerimi de bir düşün. Belki beni de engellersin ama sana bir abi tavsiyesi . Burada herkes sinirini çıkarıyor bir nevi ciddiye alma burasını o kadar

burda sinir cıkarmaktan cok dengesiz,piskolojik anlamda ruhu bozuk yorumlar görüyorum.üzgünüm abi.ve bu arkadaşlar sezon boyunca böyleydi.şimdi daha da üstüne koydular.

fatih terimin farkında degil kimse.

Yasinizin hakkini verdiginiz bir post olmus rtas :tbr:

Sergen'i de boyle seviyoruz ama orasi da oyle

yenildik ya yagmurdan sonra cıkan şemsiyeciler garip garip tipler türedi saniyesinde

Acilen Gomis'in yerine Türkiye liginde iş yapacak bir forvet bulundurmamız gerekiyor. Gomis kafasında Galatasaray'ı bitirmiş.

CLde 7-8 atarlar bize

Moderatör tarafında düzenlendi:
gomis gitse bile gomez tarzı biri lazım.al 4 haftada alabiliyosan golcü birini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt